Bananfri blåbærsmoothie

Dagens smoothie var noget mere vellykket end den fra i går. God sødme, fin, cremet konsistens og mere solid mæthed. Og stadig uden banan. I like…

SÅDAN

Og så er det vist slut med smoothies til mig i denne omgang. Hvis det skal være, må det være en weekendting. I morgen vender jeg tilbage til mine æg. Jeg foretrækker altså at spise min morgenmad. Jeg kan lide at tygge mad og er ikke ubetinget fan af mad, der skal drikkes. Hvis man er syg og appetitløs, er det da glimrende, at man kan tage sig en drik, som indeholder alle næringsemner, men nu har manglende appetit sjældent været et problem her i huset.

Madbandittens Juleopskrifter

Tag alle mine bedste juleopskrifter med i køkkenet med denne lille jule-ebog.

Low Carb juleopskrifter uden gluten og uden sukker.

Madbandittens Juleopskrifter: 59,-

0 kommentarer til “Bananfri blåbærsmoothie”

Skriv en kommentar