Gensyn med cowboy-æg

Jeg er vanemenneske, når det kommer til morgenmad. Jeg spiser som regel det samme i ugeevis, for derefter at skifte til noget andet, som jeg så spiser, indtil jeg bliver træt af det. I ugevis har jeg nu spist kanel-omelet, eller kanelpandekage, som det kaldes her i huset. 2 æg pisket med lidt fløde, ½ tsk sukrin, 1 tsk kanel, ½ tsk kardemomme, 1 spsk mandelmel og 1-½ tsk HUSK. Tilberedt som en omelet. Uhmm… den svulmer helt op pga. alle fibrene og ender som en stor, dejlig brødagtig pandekage. Og den mætter i timevis.

Men i dag synes jeg, der skulle noget nyt på bordet og det blev til et kært gensyn med cowboy-æg. Spejlæg stegt i karry med basilikum og tabasco. Det smager altså også virkelig godt.

Meeen kanel-omeletten er altså virkelig svær at slå af banen!

PS: Morgenmaden har her i huset altid følge af 1 spsk fiskeolie (cod liver) fra Nordic Naturals i lidt juice. Det er også med til at give lang og stabil mæthed.

De bedste fra Madbanditten – kan forudbestilles nu ♥

Min nye bog, De bedste fra Madbanditten, indeholder opskriften på at få langvarig succes med en Low Carb-livsstil, hvad enten du ønsker et vægttab med Keto eller bare en sundere livsstil uden sukker og kornprodukter.

Læs mere her og forudbestil dit eksemplar: De bedste fra Madbanditten

5 kommentarer til “Gensyn med cowboy-æg”

Skriv en kommentar

  1. Hej Hanne – jeg køber mandelmelet fra Funktionel Mad (dem som også laver sukrin). Det er meget dyrt men en pose holder meget længe her i huset. Jeg finder det i helsekostforretninger rundt omkring. Helsemin-kæderne har det bl.a. Alternativt kan man jo male selv.

    Svar