Spicy kylling

Nogle gange får man bare lyst til spicy mad. Og selvom ungerne er nærmest altædende, er chili bare ikke lige et af deres yndlingskrydderier. Og så er det, man må bide i det sure æble og lave to forskellige retter. Som i dag. Et kyllingebryst rullet i parmaskinke røg i ovnen til ungerne, og imens tog jeg de resterende kyllingebryster og skar dem i tern og lod dem marinere lidt i en blanding af olie, soja, chili, hvidløg, limesaft, sambal oelek, tabasco og salt og peber. Det røg på panden sammen med rødløg og gul peberfrugt. Sammen med en spinatsalat og en formildende dressing af god creme fraîche fra Naturmælk smagt til med hvidløg og persille var det lækker aftensmad til voksne.

Den eneste Low Carb-kogebog, du behøver

Low Carb-Keto-LCHF. Kært barn har mange navne. Få styr på forskellene og få samtidig 120 af mine bedste opskrifter til alle dagens måltider. Perfekt til at lave ugens madplan og tage med i køkkenet

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

En kommentar til “Spicy kylling”

Skriv en kommentar