Sommersalat med spidskål og rød grape

Dette var yndlingssommersalaten sidste sommer, og den er nu på menuen igen. Jeg har ellers nærmest ikke spist frugt hele vinteren, men nu hvor sommeren er kommet, har jeg lyst til lidt lettere og friskere mad, og sommerens frugter og bær giver jo et skønt løft til de fleste salater. Denne salat er lavet med spidskål, som er vendt i en dressing af citronsaft og honning (eller sukrin, hvis man, som jeg, er meget sukkerfølsom). Den har stået i køleskabet og marineret et par timer inden servering.

Lige inden den røg på bordet, fik den stykker af rød grape ovenpå, ca ½ grape til en portion som denne, som er nok til 2 personer. Den smager pragtfuldt. Også med fersken, i øvrigt, hvis man er til lidt sødere frugter.

Jeg spiste denne i går til en entrecôte. Dejligt frisk og let tilbehør til et lidt tungt stykke kød.

PS: Madglæden er ved at indfinde sig igen. Det er dejligt. Livet virker tomt uden :)

Trænger du til en frisk start?

Få masser af inspiration til sunde, nemme og velsmagende retter med min nye bog.

Perfekt til dig, der spiser Keto, Low Carb eller som bare gerne vil undgå sukker og mel.

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

4 kommentarer til “Sommersalat med spidskål og rød grape”

Skriv en kommentar