Cowboyæg

Nye favoritæg. Cowboyæg! Navnet har jeg selv fundet på, og det er da lidt plat, men der er noget i smagen, der får mig til at tænke på the wild, wild west.

Spejlæg med ost - LCHF

Cowboyæg

Udskriv Pin
1 person
|
10 min

Ingredienser

 • 2 æg
 • karrypulver
 • 2-4 basilikumblade
 • salt og peber
 • tabasco
 • smør eller kokosolie til stegning

Sådan gør du

 • Hæld fedtstof på panden, fx kokosolie, og find to steder, hvor du hælder lidt karrypulver på.
 • Kast et eller to basilikumsblade oveni karryen og slå æggene ud over de små festlige bunker og krydr med salt og peber.
 • Lad æggene stege lidt og dryp dem så med lidt tabasco, inden du vender dem og giver dem en hurtig tur på den anden side.
 • Jeg siger jer, det er ren cowboysmag. Server med lidt tomater og evt. et shot olie for lang og stabil mæthed.

Den eneste Low Carb-kogebog, du behøver

Low Carb-Keto-LCHF. Kært barn har mange navne. Få styr på forskellene og få samtidig 120 af mine bedste opskrifter til alle dagens måltider. Perfekt til at lave ugens madplan og tage med i køkkenet

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

18 kommentarer til “Cowboyæg”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Hej

  Jeg elsker din mad :) men får ikke nok olie og ville høre om OIL OF LIFE
  Oil of life Keto Olie Øko der er købt fra helse kosten men 4 spk. davligt kan bruget i stedet for olien i maden…. jeg har prøvet i 14 dage nu og den mætter meget men jeg taber mig ikke….. jeg har også læst din bog og syntes jeg gør de rette ting… jeg har været på keto i 1 månede….
  venlig hilsen sanne Boeriis 45 år

  Svar
 2. Hej Jane
  Hvordan tager du et olieshot? Olie er jo svært blandbart med vand og jeg forestiller mig derfor at det er svært at synke? – blander du det med noget og hvilken olie kan man bruge? Tager man et ved hvert måltid for at sikre mæthed, eller?
  Jeg synes dine opskrifter ser super spændende ud og jeg har lige investeret i din bog idag, for nu skal det prøves om sukkertrangen kan vinkes farvel til :-) har læst dine grundprincipper, men har lidt svært ved at finde ud af, om det er tilladt med sødestoffer, når der i opskrifterne til de lækre vafler og omeletter i bogen bruges enten sukrin eller kokossukker? Prøver bare at få principperne lidt mere på plads før jeg går igang ;)
  Mvh Tina :)

  Svar
 3. hej Jane
  jeg synes lige du skal vide at, jeg er rigtig glad for din blog, du har nogle super gode opskrifter :-) som bliver brugt flittigt ;-)
  Jeg “gamle” kone (69) skulle tabe nogle kg. og startede på LCHF, kom med på Tatjanas blog, og her,,,,, jeg tabte mig fra 81,5kg, og ligger nu på 74kg. Jeg er glad, har det godt og fortsætter :-D
  Tak for en god blog Jane :-D, og rigtig god mandag

  Svar
 4. Nå har jeg lagt deg inn på min favorittliste.Jeg syntes du har mange fine oppskrifter,på den typen mat jeg liker.Jeg har inntoleranse på laktose,og det gjør at mange oppskrifte er vanskelig og følge.Det er veldig dårlig med laktosefri/redusert meierprodukter her i Norge.Men det kommer en ny yogurt og en lettrømme på markedet nå i mai.Løsningen for meg er og reise til Sverige og handle,men da bruker jeg en hel dag på det.
  Takk for mange fine oppskrifte.
  Hilsen Bente.

  Svar
 5. Sikke en skøn ide. Jeg er nu vild med navnet :-) Og det er jeg sikker på, at mine piger også vil være. De skal prøves en af de aftener, hvor tiden er rendt alt for stærkt og der bare skal noget hurtigt og nemt på bordet. Tak for opskriften :-)

  Svar