Hurtigsaltet kuller med forårsgrønt

Hurtigsaltet kuller med forårsgrønt er superlækker og nem forårsmad. Hvis du ikke før har prøvet knebet med at hurtigsalte din fisk, så kan du glæde dig til denne. Det bliver nemlig virkelig lækkert.

Lækker og nem opskrift med fisk

Mange vil gerne spise mere fisk men synes, at fisk er svært at tilberede, så det bliver rigtig spændende. Eller også er de usikre på, hvad de skal gøre med den og hvad nu, hvis der er ben i. Fisk bliver hurtigt noget, man vender ryggen og det er ærgerligt.

Dels er fisk jo sundt men dels smager det også pragtfuldt. Denne opskrift med fisk er virkelig nem og du vil nyde et virkelig lækkert og enkelt hverdagsmåltid.

Hurtigsaltet kuller med forårssalat

Hurtigsaltet kuller med forårsgrønt

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
45 min

Ingredienser

Hurtigsaltet kuller

  • 600 g kuller eller anden hvid fisk
  • 1 liter vand
  • 3 spsk salt

Forårsgrønt

  • 200 g grønne asparges
  • 200 g gulerod
  • 100 g sukkerærter
  • 50 g rødløg
  • smør til stegning
  • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

Hurtigsaltet kuller

  • Hæld vandet i en skål og rør saltet heri.
  • Læg kulleren i saltvandet og lad den ligge i ca. 15 minutter.
  • Opvarm ovnen til 200 grader.
  • Tag kulleren op og dup den tør med køkkenrulle.
  • Læg den i et smurt ovnfast fad og giv den 15 minutter i den forvarmede ovn.

Forårsgrønt

  • Bræk enderne af asparges og skær dem i mundrette bidder.
  • Skræl gulerødder og skær dem i skiver eller stykker.
  • Skær rødløg i både.
  • Opvarm smør på panden og steg alle grøntsagerne heri. Drys med salt og peber.
  • Server grøntsagerne til den bagte kuller.

Få 7 dage gratis af MadbandittenPLUS

Få energiberegninger på alle opskrifter og egen favoritside og slip samtidig for forstyrrende annoncer.

Start gratis prøveperiode nu

 

2 kommentarer til “Hurtigsaltet kuller med forårsgrønt”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Virkelig interessnt – jeg kender ikke til fisk i saltet vand- mens Camilla Pum grøn salter fisk- dvs salter og trækker en halv times tid – skyller af igen og steger.
    Vi spiser slet ikke fisk nok :( vi bor trods lt på en ø men lligevel er det rigtig svært- men om sommeren ligger der en fiskebåd til i havnen- desværre om torsdagen hvor min dg er helt håbløs- men jeg overvejer om min mor skulle købe ind for mig og så må vi spise det om fredagen. Men på en eller anden måde går der jo lidt tabt af den friske fisk.

    Svar
  2. Åhh det ser virkelig lækkert ud. Jeg må simpelthen til at købe noget mere fisk igen. Tidligere havde vi en lille fiskeforretning ved havnen 2 km fra hvor vi bor, og her var altid frisk fisk. Det er ligesom ikke det samme med den fisk som har ligget flere dage i køledisken. Jeg må på udkig efter nye muligheder :-)

    Svar