Ingefærshot for den hardcore

Jeg elsker ingefær. I starten kunne jeg slet ikke klare smagen, men nu elsker jeg den stærke, varme, stikkende smag, det har. Jeg bruger det i the, i lemonade, i juices og i madlavning. Efter vi har fået vores juicer, skal jeg love for, at ingefærforbruget herhjemme har fået en tak opad.

I dag lavede jeg et rent ingefærshot:

Jeg var dog ikke så hardcore, at jeg turde drikke det rent, så jeg hældte det i en thekande sammen med lidt hvid the. Så fik jeg varmen!

Til aften lavede jeg min all time favorite: Kylling i cremet peanutsauce. Hold nu op, hvor jeg elsker den sauce. Den er sød og cremet og stærk på en gang. Og så er den så spækfyldt med fedt, at den mætter fantastisk, selvom man kun tager en lille portion. Vi levnede heldigvis en lille rest, som jeg kan spise til frokost i morgen. Hmmm… eller morgenmad? Nej, frokost er nok bedre. Glæder mig allerede.

Opskriften har jeg bragt her

Og nu vil jeg kaste mig på sofaen med Turen går til Barcelona. For der skal jeg nemlig hen på torsdag. I tre dage skal jeg holde i hånd med min mand og proppe mig med manchego og tapas. Og det glæder jeg mig saftsuseme til.

Madbandittens Juleopskrifter

Tag alle mine bedste juleopskrifter med i køkkenet med denne lille jule-ebog.

Low Carb juleopskrifter uden gluten og uden sukker.

Madbandittens Juleopskrifter: 59,-

2 kommentarer til “Ingefærshot for den hardcore”

Skriv en kommentar

  1. Å elsker ingefær jeg også :-D Den sausen skal jeg prøve meg på for den høres super god ut!! Å så deilig med en tur til Barcelona!!!

    Svar