Kylling med mandler og tomatsalat

Rædsom dag på job. Eller rettere, rædsom dag. Havde åbenbart en af de dage, hvor jeg tog alting ekstremt personligt, og så er det jo nemt nok at blive hylet ud af den. Gik fra job i frustration. Hentede børn i frustration. Lavede mad i frustration. Løb en tur i frustration. Sidstnævnte plejer ellers at hjælpe, men ikke engang det. Nu sidder jeg her og lugter og gider ikke gå i bad. Vil forsøge med alletiders afledningsmanøvre TV’et.

Maden i dag var ellers lækker. Eller, dvs. den ser lækker ud på billedet. Jeg kan ikke huske om den smagte lækkert. Glemte vist – i frustration – at smage på den. Kørte den bare ned. I frustration. Fik jeg sagt at jeg er frustreret? Nogle gange er det bedre bare at gå i seng og vågne op til en ny frisk dag.

Nåmmen her er aftensmaden. Kyllingefilet paneret med mandelsplitter bagt i ovn. Tomatsalat med røde og gule tomater, frisk basilikum, rød balsamico og god olivenolie. Sommermad.

Den eneste Low Carb-kogebog, du behøver

Low Carb-Keto-LCHF. Kært barn har mange navne. Få styr på forskellene og få samtidig 120 af mine bedste opskrifter til alle dagens måltider. Perfekt til at lave ugens madplan og tage med i køkkenet

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

0 kommentarer til “Kylling med mandler og tomatsalat”

Skriv en kommentar