Powermorgenmad

Mandag morgen startede med en grøn powerjuice med lidt ekstra protein on the side i form af et spejlæg og nogle skiver røget svinekam, der lige havde fået en tur på panden. Skøn start på ugen. Desværre en uge som igen byder på alt for meget rejseri fra mandens side. Og hov for pokker, jeg skylder en madplan for ugen. Den kommer senere…

Årets julegave-idé❤️

120 lækre, sunde og mættende opskrifter til alle dagens måltider + lidt ekstra lækkert til de særlige lejligheder.

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

4 kommentarer til “Powermorgenmad”

Skriv en kommentar

 1. Hej, sukkerfri i 6 mdr – det er godt nok sejt, det tror jeg aldrig jeg bliver, men bare lidt sukkerfri kan jo være en milepæl …
  Det er lækre opskrifter du har, jeg forstår bare stadig ikke hvordan man kan tabe sig ved at spise som du fortæller … men cool hvis det virker, jeg prøver dine opskrifter af og ser om ikke det er godt for mig også

  Tak for god blog, snapchat mm

  Annette

  Svar
 2. Jeg er ny bruger af “Madbanditten” . Herlige ideer til god og sund/slankede mad. Jeg er dog lidt forvirret. Det er ikke altid til at finde opskrifterne. Nogle kan jeg slet ikke finde, andre er der et link til.

  Hvad gør jeg forkert?

  Med venlig hilsen
  Anni

  Svar
  • Hej Anni
   Jeg er også selv ny på bloggen men håber jeg kan hjælpe alligevel, hvis du selvfølgelig ikke allerede selv har fundet dem.
   Øverst på side, lige under “Madbanditten” finder du en grå bjælke midt i den finder du “opskrifter”. De er delt ind i kategorier så der er dejlig nemt, hvis man skal finde noget til et bestemt måltid.
   De bedste hilsner
   Weltz

   Svar