Bøf med grønt – til morgenmad

Her er dagens morgenmad. Egentlig er den smuk, synes jeg.

En halv entrecôte drysset med lidt karse, en grøn juice og et olieshot. Denne grønne juice var temmelig dominerende i sin ingefærsmag og var derfor temmelig stærk, men så vågnede jeg jo lissom op.

God mæthed i 4-5 timer. Dejligt.

Men hvorfor egentlig spise kød til morgenmad? Det virker lidt brutalt, ikke? Det er egentlig ikke noget, jeg praktiserer ofte, men i perioder hvor mit blodsukker svinger meget, kan det hjælpe mig på rette kurs. Og hvor latterligt det end lyder, så lider jeg fortsat under det stykke chokoladekage, jeg spiste i sidste uge (suk!). Så nu sættes alle sejl ind.

Den eneste Low Carb-kogebog, du behøver

Low Carb-Keto-LCHF. Kært barn har mange navne. Få styr på forskellene og få samtidig 120 af mine bedste opskrifter til alle dagens måltider. Perfekt til at lave ugens madplan og tage med i køkkenet

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

5 kommentarer til “Bøf med grønt – til morgenmad”

Skriv en kommentar

  1. Hvor menge g fedt og protein om dagen, hvis kulhydrat er mellem 50-100?
    Glæder mig til din nye bog.
    Hilsen lone

    Svar