Grillet halloumi med stegte grøntsager

Ugens vegetariske indslag blev konverteret til min lørdagsfrokost. Og hvilken herlig en af slagsen.

Skiver af aubergine penslet med lidt olie  bages øverst i ovnen ved 250 grader i 10 min. Herefter lægges halloumien ovenpå og får 5 min på grill. Ikke mere. Halvdelen af mine brændte på. Imens steges lidt blandede gøtnsager på panden med lidt hvidløg og soya (tamari for de glutenfrie) og hele herligheden blandes med en gang rucolasalat. Voilà. Bon Appétit!

PS: Halloumi er en cypriotisk ost lavet på ko-, fåre- og gedemælk. Den minder lidt om feta men egner sig vældig fint til at blive stegt eller grillet.

De bedste fra Madbanditten – kan forudbestilles nu ♥

Min nye bog, De bedste fra Madbanditten, indeholder opskriften på at få langvarig succes med en Low Carb-livsstil, hvad enten du ønsker et vægttab med Keto eller bare en sundere livsstil uden sukker og kornprodukter.

Læs mere her og forudbestil dit eksemplar: De bedste fra Madbanditten

4 kommentarer til “Grillet halloumi med stegte grøntsager”

Skriv en kommentar

    • Ja, bortset fra at grillost er lavet på komælk og ægte halloumi på får og ged, så det har en lidt mere karakteristisk smag :)

      Svar