Smuk mad

Nogle gange er mad smukt i al sin enkelhed. Som fx aftenens middag:

Ægte fiskefrikadeller rørt af rent torskefars og røget laks med hjemmerørt mayo og tomatsalat med bøffelmozzerella, rødløg og karse med et par gode stænk olivenolie ovenpå.  Velbekomme.

Hvad der ikke er så smukt er mig. Jeg er stresset og har røde plamager på halsen. Jeg skal til Oslo i morgen og præsentere en ny portal til en stor nordisk bank og har lige opdaget, at IT har lukket den udviklingsserver, som portalen ligger på, så pt har jeg intet andet end et par screen dumps at vise frem. Bumbumbum… going for chocolate!

Trænger du til en frisk start?

Få masser af inspiration til sunde, nemme og velsmagende retter med min nye bog.

Perfekt til dig, der spiser Keto, Low Carb eller som bare gerne vil undgå sukker og mel.

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

5 kommentarer til “Smuk mad”

Skriv en kommentar

  1. Så smukt og så lækkert :-) Noget af det mest fantastiske ved mad er, at jeg kan få lov til at “lege” med den, så den bliver flot og dekorativ og vækker vores sanser endnu mere. Pøj pøj med turen og dine screens :-)

    Svar
  2. God tur til Oslo
    Hvor ser det dejligt ud desværre er datteren rimelig fiskehadende
    ( kinarejer og kammuslinger går an) så jeg får alt for sjældent fiskedeller.

    Svar