Tournedos med svampesauce

Jow, jow, så fik jeg lavet sauce. Eller, det var jo lige så meget bare en sjat fløde hældt ud over nogle sauterede champignon og skalotteløg tilsat lidt stegesky og lidt vildtfond (fra flaske, tsk tsk). Men det var da helt fornøjeligt med en gang sauce, og jeg behøver vel ikke sige, at husstandens to hankøn synes, at det var et helt i orden madkoncept, jeg lige diskede op med dér. Pigen havde været til fødselsdag og var blevet fyldt med sukker og E-numre dagen lang, så hun stak bare lidt til maden. Under almindelige omstændigheder tror jeg også, at hun ville have været glad for en sauce. Glimrende.

Få hjælp og inspiration til sund livsstil

“Smukke billeder – tænderne løber voldsomt i vand og man får lyst til at afprøve dem alle”

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Køb nu til 240,- (vejl. udsalgspris: 300,-): De bedste fra Madbanditten

0 kommentarer til “Tournedos med svampesauce”

Skriv en kommentar