Jeg har en anelse travlt i køkkenet i dag og i morgen. I morgen er nemlig dagen for det store dinner party.
Stående velkomst
Parmaruller med fetafyld (creme af feta blendet med græsk yoghurt, ristede valnødder og bredbladet persille)
Mini bruchetta med tomat/basilikum
To slags brød med oliventapenade og hjemmerørt aioli
Champagne, Nicolas Feuillatte
Siddende forret
Jordskokkesuppe med ristet bacon og brød
Hvidvin: Pouilly Fumé, 2009
Hovedret
Grillet oksemørbrad (jep, grillen skal have sin sæsonstart i morgen), ovnkartofler med olivenolie, groft salt og rosmarin, ovnbagte grøntsager, salat af grønne bønner med langtidsbagte tomater og rødvinssauce
Rødvin: Bourgogne Premier Cru, Chateau de Meursault, 2005
Fire slags ost
Primadonna, lagret
Manchego
Rødkit
Æblerøget cheddar
Hertil honningristede nødder og portvin
Dessert
Gateau Marcell med chokoladecreme og hakkede pistacienødder, en lille sidebounty og lidt jordbær dyppet i mørk chokolade
Kaffe og avec
Sjusser og snacks og høj musik!
Hej Ditte
Parmarullerne stammede fra kogebogen “Mad til mange” som jeg lånte på biblioteket dengang og derfor ikke har på hylden. Ellers prøv dig frem med 100 g græsk yoghurt, 100 g ægte feta og 100 g valnødder. Blandet med en håndfuld hakket persille. De smager supergodt!
PS: den græske yoghurt skal være 10% versionen. Ellers bliver cremen for vandet.
Hej Jane! Ved du hvor jeg kan finde opskriften på parmarullerne?
Mvh. Ditte
Tak Rikke 🙂
Hvor fedt at du har startet en madblog, Jane. Jeg manglede sådan et sted at læse om mad der var befriet for selvhøjtidelighed. Yeah!
Og held og lykke med middagen. Jeg håber du får tid til lidt mere end bare at være værtinden.
Kram Rikke