Unghanebryst med broccolimos

Manden i huset var på madlavningsworkshop hjemme hos Oscar Umahro Cadogan i lørdags (en fødselsdagsgave fra undertegnede), og han kom hjem med masser af inspiration. Umahro er måske lige en tand for smart til min smag, men jeg kan godt lide hans tilgang til mad. Alle os, der på egen krop har mærket, hvor mange skavanker man kan slippe af med bare ved at fylde ordentligt brændstof på maskinen, må nødvendigvis tro på hele funktionel-mad-mad-er-medicin-tanken. På workshoppen havde de bl.a.  lavet en broccolicreme, men opskriften havde manden ikke lige fået med hjem. Kun hovedingredienserne, nemlig broccoli og cashewnødder. Da manden så den, jeg havde lavet til aften, udbrød han: Jeg troede, vi skulle have suppe! Suppe, tænkte jeg forvirret, hmm… Min broccolicreme var mere henad en broccolimos, men skidtpyt, den smagte glimrende. God sødme fra cashewnødderne, som gik godt i spændt med broccoliens lidt specielle smag.

SÅDAN
Kog broccolibuketter i ca. 8-10 minutter i letsaltet vand og blend dem med cashewnødder, lidt kogevand og lidt havsalt.

Min aftensmad så sådan her ud.  En smule enkel i dag, men hånden på hjertet, så var appetitten ikke så stor efter at have spist liiiidt for mange bountystykker i dag.

Sød broccolimos

Unghanebryst med broccolimos

Udskriv Pin
|

Ingredienser

 • 1 broccoli
 • 100 g usaltede cashewnødder

Sådan gør du

 • Kog broccolibuketter i ca. 8-10 minutter i letsaltet vand og blend dem med cashewnødder, lidt kogevand og lidt havsalt.

Årets julegave-idé❤️

120 lækre, sunde og mættende opskrifter til alle dagens måltider + lidt ekstra lækkert til de særlige lejligheder.

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

En kommentar til “Unghanebryst med broccolimos”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Hej Jane
  Jeg glæder mig meget til dit kursus. Jeg har meldt mig på. Det vil betyde meget for mig at få lidt støtte fra dig. Jeg spiser allerede en del mad fra din side, elsker din mad, men har lidt svært ved at holde fast. Jeg har også lidt svært ved at være strik.
  Jeg vil gerne være sikker på at komme med så jeg vil gerne betale på forhånd hvis det vil hjælpe.
  Håber på hjælp. Tak for en fantastisk side
  Hilsen Eva

  Svar