Hjemmelavet bounty

Øj, hjemmelavet bounty. Det er kræs! Og så er de uden tilsat sukker og så fyldt med det gode fedt fra kokos, hvilket betyder at de mætter og at blodsukkerpåvirkningen er minimal. Genialt!

Hjemmelavet bounty er en af de LCHF/Keto-lækkerier, som jeg aldrig bliver træt af. Jeg kan opfinde nok så mange lækre sager, men jeg vender altid tilbage til disse.

Måske har du endda prøvet varianten med mint? Mint og chokolade er jo en gudekombination à la After Eight. Elsker den.

LCHF - Bounty - Foto: Columbus Leth til LCHF Spis dig mæt & glad

Hjemmelavet bounty

Udskriv Pin
|

Ingredienser

HJEMMELAVET BOUNTY – CA. 15 STK

 • 1 dåse kokosmælk* (400 ml men brug kun cremen)
 • 2 store spsk kokosolie (reklamelink)
 • 2 spsk SukrinMelis (reklamelink)
 • 150 g almindeligt kokosmel (reklamelink)
 • 150 g. mørk chokolade 70-85%

Sådan gør du

 • Lad dåsen stå i køleskab en dags tid, så den skiller og brug så kun den tykke kokoscreme i toppen.
 • Smelt kokoscremen i en kasserolle sammen med kokosolien.
 • Tilsæt Sukrin og til sidst kokosmelet.
 • Beklæd en bageform eller en rugbrødform med plastikfilm og pres kokosmassen derned.
 • Lad stå i køleskab nogle timer, så den stivner, og du kan skære den ud. Du kan også sætte den i fryser og skære den ud derfra.
 • Smelt 2/3-dele chokoladen i vandbad. Tag skålen af og rør den sidste 1/3 i, til den er helt smeltet.
 • Dyp dine små bountyer deri ved hjælp af to gafler.
 • Køl af i køleskab igen og spis, når de er helt afkølede. Godis uden blodsukkerstigning og humørsyge. Mums!

BOUNTY - opskrift på hjemmelavede bounty uden sukker - LCHF og Keto venlig

Trænger du til en frisk start?

Få masser af inspiration til sunde, nemme og velsmagende retter med min nye bog.

Perfekt til dig, der spiser Keto, Low Carb eller som bare gerne vil undgå sukker og mel.

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

103 kommentarer til “Hjemmelavet bounty”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Hej Jane,
  Kokosmælken skriver du det er den tykke creme i toppen af dåsen, er det korrekt? Jeg synes det lægger sig i bunden?
  Tak for lækre opskrifter :-)
  Hilsen Grete

  Svar
  • Hej Grete

   Når kokosmælken køles ned, skiller den sig i kokoscreme og kokosvand. Til bounty er det kun kokoscremen, du bruger. Får du fat i en dåse, hvor den slet ikke skiller, har producenten tilsat noget for at det ikke sker og så kan den desværre ikke bruges.

   Svar
  • Altså vandet, der er tilbage? Jeg synes, det er lidt… ulækkert for at være ærlig. Men jeg ved at andre har puttet det i smoothies.

   Svar
  • Det tror jeg godt man kan. Grunden til at jeg vælger SukrinMelis er dels for farvens skyld og dels for at undgå at det ‘knaser’. Men i de små mængder tror jeg altså ærligt talt ikke det vil være det store problem… :)

   Svar
 2. Hej Jane
  Har lavet disse og de er lækre.
  Har hældt piskefløde i noget af chokoladen. Det bliver de ikke ringere af??
  Tak for dejlige opskrifter.
  Kh Ninna

  Svar
  • Det ved jeg desværre ikke men hvis du har adgang til et program som fx madlog.dk kan du indtaste ingredienserne der og få udregningerne…

   Svar
  • Det er det da også. Men mængder spiller jo en rolle og mængden af kulhydrater, du får fra at spise én bounty, vil jo stadig være mikroskopisk.

   Svar
 3. Hej Jane,
  Ville man kunne bruge Fibersirup Gold i stedet for sukrinmelis?
  Har lavet dem engang hvor jeg ikke kunne fange den rigtige konsistens, det smuldrede og satte sig ikke rigtig sammen. hvor lang tid skal det stå over varmen når man har tilføjet kokosmelet?

  Svar
  • Jeg har kun lavet dem med sukrinmelis. Jeg tror godt du kan bruge fibersirup men det ville ikke være mit førstevalg. Dels vil det farve massen brunlig, forestiller jeg mig og dels har det jo lidt en ahornagtig smag, som jeg ikke lige ved om hører hjemme i bounty.

   Hvis massen ikke samler sig, har du enten brugt for lidt kokosmasse eller kokosmasse med for meget vand. Du skal bruge den helt stive masse, og det er den, sammen med kokosolien, der holder kokosmassen sammen, når den køles ned igen. Den skal ikke andet end at smelte i kasserollen.

   Svar
   • Hej Jane,

    Okay, jeg undlader sødmen i :-)

    Argh okay. kokosmelet skal tilsættes væk fra varmen. Jeg prøver i aften. Glæder mig :-)
    Mange tak.

    Svar
    • Nej det behøver ikke være væk fra varmen. Jeg rører kokosmel, kokoscreme og kokosolie sammen til en tyk grød i kasserollen (altså hvor kokoscreme og -olie så smelter langsomt) og så lader jeg det stivne i køleskab eller fryser og skærer det ud til bounty, når massen er helt fast :)

     Svar
 4. Hej Jane,
  Er gået i gang med disse og glæder mig meget til resultatet. Så ser jeg at der står man skal presse massen ned i formen, men mit er flydende? Hvad har jeg mon gjort galt?

  Svar
   • Næ, har kun brugt det cremet der lå øverst, måske har jeg ikke puttet nok kokos i? Nu prøver jeg at dyppe dem i chokoladen, så ser vi om det holder lidt på dem når den stivner ?

    Svar
 5. Det virkelig lækre ud, har du en idé om kulhydrat indholdet i dem? Er på striks og har ikke for mange kh’er at dele ud af ?

  Svar
 6. Hej,

  Tager jeg helt fejl, eller har Sukrin et kulhydrat indhold på 100%. Er klar over at det er sukker alkohol, men alligevel er det ret højt. Passer bare ikke så godt med, min søgning omkring, søde sager med lavt kulhydrat indhold.

  Svar
  • 100% af dem er uoptagelige så derfor er det super velegnet ift. low carb. Det gælder erythritol som den eneste af sukkeralkoholerne :)

   Svar
 7. Aiiiii … har lige købt kokosmælk og troede jeg skulle hjem og lave guf, og ser først nu, at den skal stå i køleskabet et døgns tid ? men fandt bortset fra det en øko kokosmælk i Føtex med 23 gr. fedt og kun 3 gr. kulhydrat til 26,- ?

  Svar
   • *Woooop wooooop* så er de lavet, godkendt af min mand, som ikke er så meget for kokos …og næsten spist ;-) Halvdelen fik et tyndt lag smeltet peanutbutter inden de blev overtrukket med chokolade – bare fordi jeg godt kan lide at eksperimentere. Peanutbutteren gjorde ikke den store smagsmæssige forskel, men det kan der jo kompenseres for med et tykkere lag ;-) men for dælen da de er lækre!!!

    I morgen skal jeg bage dit foccaciabrød, så vi kan få den obligatoriske søndags steaksandwich :-) Hellmann er klar ;-)

    men ih, hvor er det er ærgerligt man ikke bare kan spise hele dagen for hold nu op, hvor er der mange lækre sager at gå i gang med *MUMS*!!!

    LCHF er en keeper – jeg har aldrig haft det bedre :D elsker at læse på din blog :-)

    God weekend!
    Carina :-)

    Svar
 8. Havde besluttet mig for at lave disse herligheder. Kokosmælk var indkøbt og stillet i køleskabet, alt var klart! Det var kokosmælk fra Coop Änglemark, og der var så den kedelige detaille at den ikke skiller sig (tror nok ved nærmere eftertanke, at jeg har læst om det på et tidspunk) pyt tænkte jeg, jeg bruger hele dåsen, to store skefulde sukrin gold (de blev ikke brune i kokosmassen), to store skefulde kokosolie, reven skal af en øko appelsin og så kokos til massen havde en passende konsistens måske omkring 300 g. Fordelte massen i konfekt størrelse silikoneforme, masede det godt ned i formene, det blev til 65!! Stykker i hapsestørrelse. Jeg satte nogle af formene i fryseren og nogle i køleskabet natten over, for jeg var usikker på om køleskabet kunnne gøre dem faste nok til overtræk. Jeg tog dem fra fryseren ud og gik i gang med at tempererede 300 g chokolade og derefter overtrak jeg alle (undtaget den jeg lige måtte smage uden overtræk ;)
  Resultatet er FANTASTISK, de er mere cremede og bløde i fyldet og smager toplærkkert med et tvist af appelsin.
  Nu har jeg så lagt dem, der overnattede i køleskabet, i fryseren, ellers går det vist helt galt, hvis jeg “bliver nødt til” at spise dem alle i løbet af kort tid :D

  Svar
 9. Hej

  Jeg er altså ikke helt med på det med kun at bruge noget af dåsen med kokosmælk . Består kokosmælk ik både af lidt væske og noget meget tyk kokosmasse? Er de så kun det tynde man kan bruge?

  Svar
 10. Hej Jane
  Tusind tak for en helt fantastisk blog, og såååå lækre opskrift! Vi nyder så meget godt fra dig…
  Vil høre argumentet for at bruge kokosolien i chokoladen – synes de smelter enormt hurtigt mellem fingrene! Kan det undlades for at opnå et chokoladeovertræk med et “knæk”?
  Mvh Lea

  Svar
 11. Hej Jane;)
  Jeg er lige begyndt at følge dig for 3 dage siden;) … Og sikke en fornøjelse, jeg er vild med din blog, og du er så dejlig lige til ;)
  Jeg tænker om det er okay at helt udelade sødemidlet i Bounty opskriften, jeg er HYPER sukkersensitiv.
  Mange 1000’ende tak for en lærerig blog, min nye biblen:)

  Svar
 12. Hej Jane
  Er ny til LCHF og vil gerne tabe mig, så holder mig fortrinsvist til striks LCHF lige nu, men det gør manden og børnene ikke :-) så jeg var nysgerrig på hvor i din fine madpyramide kokosmælk og mel ligger henne ??
  Er også lidt i tvivl for mig selv om fordeling mellem fedt, protein og kulhydrat hvis jeg gerne vil i ketose ?

  Svar
  • Det ved jeg ikke lige umiddelbart. Et sted i midten, måske :) Ved ketose skal de fleste højt op i fedtenergiprocent. Måske omkring 70E%..

   Svar
 13. Hvis man ikke har et døgn, så kan man altså bare købe kokosmælken i et lidt køligere supermarked og så er jobbet gjort for en (man kan teste ved lige og ryste engang, hvis der ikke er nogen bevægelse, så er den kold nok). Det gjorde jeg i dag og hele processen tog ikke mere end 1½ time, da jeg tog mig den frihed at skifte køleskabet ud med en fryser :)

  Svar
  • Det kan man godt. Jeg anbefaler dog altid lige at læse engang på steviapakken. Mange af produkterne på markedet indeholder desværre rørsukker eller maltitol.. :-/

   Svar
 14. Hej Jane

  Sønnen har valgt, at vi skal lave dine bountyer, så nu sidder jeg og nærlæser din opskrift :-)
  Jeg har lige et enkelt spørgsmål – hvor mange ml er en stor dåse kokosmælk?

  Vh. Sabine

  Svar
 15. Hej Jane. Æv æv, havde købt små kartoner med kokosmælk, ekstra cremet og haft dem i køleskabet flere dage. desværre samler det sig ikke i kartonerne som i dåserne, så alt i kartonen havde samme konsistens. Nu har jeg prøvet lave det alligevel, men tror desværre det er blevet alt for flydende til nogensinde at blive godt:-(. Så lad endelig være at bruge andet end den cremede kokosmælk på dåse til Bounty:-(

  Svar
 16. I køleskabet kan de godt stå i lukket beholder flere dage. De kan også sagtens fryses, og tør op lynhurtigt, – så tjaa hvis du kan holde fingrene fra dem, hvilket er svært, så kan de vel holde som alt andet frosset chokolade.

  Svar
 17. Tak for alle de lækre opskrifter her på din blog. Jeg er på lchf prøve i 14 dage så er spændt på at se resultatet energimæssigt.. Væktmæssigt forventer jeg ingenting andet end at den ikke må stige.. Må dog sige at det er meget grænseoverskridende at skulle spise så mange fede produkter og er så bange for at ta på.. Men gir det 100% en chance da jeg ikke tåler hvede og sukker (har dog aldrig holdt mig fra det, så er altid træt-træt) så tænker dette må være noget for mig…:) Bruger din blog sol hovedinspiration.

  Hilsen en mor til 4:)

  Svar
 18. Tak for super inspiration og 2 gode bøger.

  Hvad er din holdning til mørk chokolade mht. til sukkerindhold?
  Hvad bruger du selv?

  De fleste gode bruger rørsukker.
  Nu findes også en sødet med Stevia.
  Jeg har også fundet en sødet med kokossukker, som efter min mening måtte være den bedste, men selvfølgelig dobbelt så dyr.

  På forhånd tak.

  Svar
 19. Hej Jane
  Bruger du det grove kokosmel som man ruller romkugler i eller det fine fra helsebutikkerne?
  Bliver nødt til at prøve det lyder sindssygt lækkert :-)

  Svar
 20. Hej Jane:)
  Tak for dine fantastiske opskrifter!

  Har du nogle forslag til low carb mørk chokolade? Hvilken bruger du?
  Mange af de 70%chokolader man kan købe i supermarkederne er der op til 25g kulhydrat ud af 100g. Jeg har ihvertfald svært ved at finde nogle under.

  Knus

  Svar
  • Hej Martine – jeg bruger helt almindelig mørk chokolade (70-85%). Diverse sukkerfrie og low-carb-chokolader smager dårligt synes jeg, og mit liv er simpelthen for kort til dårlig chokolade.

   Svar
  • Åh, hvis jeg lige må blande mig; Marabou’s premium 86% smager fantastisk! Og så har den kun 18 g kulhydrat pr 100g;-)

   Svar
 21. Så har jeg lige lavet en portion bountyer, er spændt på at smage dem når de er kølet af.
  Jeg brugte stevia flydende, da jeg ikke har fået købt sukrin endnu.

  Men nu står jeg jo tilbage med en halv dåse kokosmælk uden kokosfløden. Har du nogen ideer til hvad jeg kan bruge den til?
  Evt din mættende smoothie med hindbær og jordbær?

  Svar
 22. Hej.. Kan man erstatte sukrin med noget andet, f.eks, stevia? og er det egentlig en nødvendighed? :-)

  Sikke mange lækre opskrifter du har herinde.

  Mvh Nanna

  Svar
 23. Hejsa – da jeg har læst dit og dat omkring stevia, sukrin osv, prøvede jeg i dag at lave Bounty, hvor jeg udelukkede sødemidlerne og de blev faktisk rigtig gode! Selvom jeg brugte 72% choko, var det faktisk sødt nok i sig selv. Jeg har ikke spist noget sødt overhovedet i to uger, så måske det også spiller ind….

  Svar
 24. Jeg har lige lavet disse bounty i dag. Desværre nok første og sidste gang. De smager så godt at jeg allerede har været i køleskabet 3 gange nu!! Det går jo ikke altså… Hold nu kæft de smager godt :-)

  Svar
 25. Hej Jane.
  Tusind tak for den fedeste hjemmeside – jeg har PCO og skal derfor holde mig fra sukker (ikke at det gør noget), men SÅ fedt med nye opskrifter . Glæder mig SÅ meget til din nye bog!! Forstår slet ikke hvorfor jeg ikke har hørt om dig noget før :-D

  Elsker kokos og skal selvf prøve denne. Er dog i tvivl om du mener kokosmel som i rigtig mel eller det er kokos flager/rasp? Det er nok det sidste, vil bare være helt sikker.

  Vh Sascha Johannsen :-)

  Svar
 26. Hejsa..
  Vildt mange lækre opskrifter du har her, jeg har blot et spørgsmål. Den dåse med kokosmælk, taler vi da om en stor eller lille dåse? Jeg har set en på størrelse med en dåse hakkede tomater og en lille.. hvilken skal jeg have fat i?

  Hilsen Tina :)

  Svar
 27. Hej.
  Er det muligt at erstatte sukrin med stevia? Jeg har stevia i flydende form 100ml svare til ca 4-5kg alm sukker.

  Mvh
  Therese

  Svar
 28. Så har jeg også prøvet at lave dine bounty’s. Jeg brugte ikke sukrin og de er stadig blevet ganske udmærkede, dog kunne jeg godt finde på at bruge 1 spsk sukrin næste gang :)
  Jeg lagde mine på bagepapir og når chokoladen er størknet er de nemme at tage af igen.

  Svar
 29. Hej :)
  Først og fremmest tak for en fantastisk side <3
  Her kommer mit spørgsmål så lige, mine bounty smulder når jeg vender dem i chokoladen og går i opløsning :(
  Hvad gør jeg forkert???

  Svar
  • Det hyppigste problem jeg møder med bountyopskriften er folk, som har brugt mere end den fede del af kokosmælken – eller endnu værre valgt en light kokosmælk. Ellers er et godt tip at fryse kokosmassen, så den er helt fast, inden man skærer den ud og dypper dem i chokoladen.

   Svar
 30. Så fik jeg også afprøvet disse og de gik bare rent ind, både hos mig og mine gæster. Jeg lavede dem uden sukrin og de var SÅ lækre :) Og for mig var de søde nok uden sukrin – Men jeg er heller ikke så glad for sukker og søde ting efter, at jeg er startet på LCHF :)

  Svar
 31. Hej
  Sikke en skøn hjemmeside! Må klart prøve disse boutyer og en række af dine andre opskrifter.
  Ved du, om man kan fryse disse?

  Svar
 32. Er lige ved at lave disse… hold nu helt op!!!! Jeg var ved at spise hele gryden! Tænker at der egentlig slet ikke behøver kommer ret meget af den syndige chokolade på i virkeligheden ; )

  Svar
 33. UHMMMM, de slår de konventionelle med flere længder, specielt hvis man spiser dem kolde. Har nogen af jer prøvet at iblande tropicai kokosmel? – den er vist hel “melet”, ikke?

  Svar
 34. Hej Jane!
  Har først nu fundet din “guldgrube” af opskrifter – fantastisk!!!
  Lige et spørgsmål: Når du skriver “mørk chokolade 70 eller 85 % ” i en opskrift
  hvad er det så for en? Alm. mørk øko med sukker i eller…???
  Har megen fornøjelse af alle de skønne opskrifter
  og tillykke med dagen i går ;))

  Svar
 35. Åååh hvor er de bounty altså gode.. Jeg har lige spist 3 i rap. Jeg må vist hellere fryse dem ned ;0)
  Når du har dyppet dem i chokoladen, hvad placerer du dem så på?
  Mine stivnede fast til skærebrættet og så ryger noget af chokoladen jo af, når man skal skære dem fri igen.

  Svar
 36. Ja, mon ikke du har ret… Det tænker jeg da.
  Altså kokossukkeren fungerer fantastisk på risengrød,- som jo ikke er low carb må man sige!!
  Ellers tak for din kommentar. Håber jeg har energi til en ny portion i aften:)
  Kh Gurli

  Svar
 37. Hej Jane
  Stort held og lykke med dit bog-projekt. Lyder spændende!
  Forsøgte mig med dine bounty i går og jeg har lige nogle spørgsmål:
  Jeg brugte smør i stedet for kokosolie. Kan det være derfor, at jeg ikke synes at de stivner ret meget?
  Var inde på en svensk lchf blog, og der var der en hel dåse kokosfedt fra dåse, men til 150 g kokos. Det er dobbelt så meget kokosfedt, som i din opskrift… Har du nogen ide om, hvilken jeg skal rette mig efter?
  Jeg havde ikke sukrin, så jeg brugte kokossukker… synes altså at smagen blev lidt underlig… Kan det være fordi der er stor smagsforskel på sukrin og kokossukker?
  Ps. Har handlet ind til en ny portion, for jeg håber stadig på, at jeg kan lave dem rigtig gode…
  Kh Gurli

  Svar
  • Jeg tror, det står lidt uklart i opskriften her. Du skal bruge alt kokoscremen fra 1 dåse kokosmælk. Dvs. du stiller den i køleskab, så cremen separerer sig fra vandet og bruger kun cremen. Kokosvandet kasserer du eller gemmer til madlavning.

   Jeg kan godt forestille mig at kokossukker ville give en lidt sær smag. Det har jeg sådan en “brun farinagtig” smag.

   Smør tænker jeg også giver en lidt sær smag her.

   Mine bliver helt faste. Husk at bruge fuldfed kokosmælk og kun cremen i toppen. Så bliver den pæn fast. :-)

   Svar
   • Hej Jane

    Mums – er spændt på at prøve dem. Jeg var også i tvivl om opskriften p.g.a. den halve dåse, men så er det jo godt, at nogen har spurgt før mig, for kan se, at du har skrevet, at det er kokoscremen fra 1 ds. kokosmælk. Skal ud i special forretning i dag og ha’ købt kokosolie og sukrin og så skal de laves.

    Tak for du deler dine opskrifter :-)

    Hilsen Tina

    Svar
 38. Jeg elsker kokos og har lige lavet dine Bounty – og hold fast, hvor er de lækre. Dejligt med info omkring kulhydratindhold i kokos. Det har jeg aldrig været opmærksom på. Min diætist fraråder chokolade på under 75 %, fordi kulhydratindholdet er alt for højt. Hvad tænker du om det?
  Mvh Kathe

  Ps må jeg henvise til din opskrift på min egen blog?

  Svar
  • Jeg bruger helst 85 % chokolade til mig selv, men hvis jeg laver til gæster, som er vant til mere sød mad end mig selv, bruger jeg 70 %. Men aldrig under 70 %. I bounty opskriften her får chokoladen selskab af meget fedt fra kokosolie og kokosfløde, så det bremser også påvirkningen af sukker fra chokoladen.

   Du må gerne henvise til opskriften på din blog :-)

   Svar
 39. Hej Jane :)
  Supper lækker opskrift! Jeg har ikke bare en men mange søde tænder men er ikke så glad for den sødme sødemidler giver. Jeg hakkede 8 dadler meget fint og kom i gryden med kokosen og det smagte himmelsk!

  Svar
  • Det var da dejligt at høre, at man kan lave dem helt naturlige. Jeg har også perioder, hvor jeg slet ikke kan have sødemidler af nogen art, og så er dadler en god erstatning. Tusind tak for tippet!

   Svar
 40. TAK for denne lækre opskrift… Har tidligere lavet kokostoppe på en anden LCHF opskrift, og de blev altså lidt for tørre…
  Selv kæresten spiste disse UDEN chokolade! ;)

  Svar
 41. Hej Jane! Kan jeg bruge rapsolie istedet for kokosolie?? Eller måske smør?? Jeg ligger nemlig ikke inde med den olie!!

  Svar
  • Hej Josefine. Rapsolie kan du i hvert fald ikke bruge. Smør måske.. i så fald skal det være usaltet. Alternativt kan du prøve at udelade kokosolien helt og kun bruge cremen fra kokosmælken. Husk at stille kokosmælken i køleskab forinden, så den skiller den fede creme fra. Det er kun den, der skal bruges. Vandet skal du kassere. Derfor duer det heller ikke at bruge kokosmælk light ;-)

   Svar
 42. Hej
  Faldt lige over dine lækre opskrifter! Jeg kender ikke Sukrin, -kan man mon bruge Isis Perfect Sød i flydende form i stedet?

  Svar
 43. Hej Jane, Jeg er ikke den store novice indenfor madlavning…har lige lavet Bounty, og kom til at tænke på, om du har prøvet at fryse (og optø) dem…tænkte bare, at når nu man er igang kunne man lige så godt lave dobbeltportion, og så komme halvdelen i fyrseren. For hold op hvor er de gode…både med og uden chokolade…

  Svar
  • Det har jeg hørt, at man godt kan. Jeg har selv til gode at prøve det, men de forsvinder simpelthen som dug for solen herhjemme, inden jeg når at fryse dem ned. Tsk tsk… må være ungerne ;-)

   De er jo sygt gode. Jeg må snart lave en (dobbelt)portion og se, om ikke det kan lykkes mig at få nogle til fryseren :-)

   Svar
 44. Først og fremmest – TUSIND TAK fordi du deler dine gode opskrifter. Jeg har lige forsøgt mig med denne, og hold nu fast, hvor er de gode.

  :-) Skønt med endnu en succes.

  Svar
  • Tak Margrethe, og beklage det sene svar. Jeg skulle lige hjem fra ferie.
   Bountyopskriften er også en af mine absolut favoritter. Nøj, hvor er de gode. Men jeg har godt nok svært ved at lade dem være, når først de er lavet. Af samme grund laver jeg dem ikke så tit ;-)

   Svar
 45. Tak Helle. og du har helt ret. De er simpelthen underbare. Det er alt, alt for længe siden, jeg har lavet dem sidst. Det må jeg gøre snart :)

  Svar