Tøm-køleskabet-søndag

Inden aftenen er omme, har Middagsfred været her med ugens levering, og derfor stod middagen på alt godt fra grøntsagsskuffen sammen med de der kyllingeinderfilet’er, som børnefamilier så taknemmeligt spiser, fordi de lader sig tilberede på 10 min. På panden røg først lidt jordnøddeolie sammen med snittet chili, citrongræs og gul karrypasta og efter det havde snurret et par minutter, røg de grønne bønner, forårsløgene og hvidkålen i. Lidt grøntsagsbouillon for vædens skyld og få minutter senere, var der serveret. Og hvis det ikke var fordi jeg var gået en lille smule over board med citrongræsset, så var det faktisk slet ikke så tosset af en tøm-køleskabet-søndag.

Den eneste Low Carb-kogebog, du behøver

Low Carb-Keto-LCHF. Kært barn har mange navne. Få styr på forskellene og få samtidig 120 af mine bedste opskrifter til alle dagens måltider. Perfekt til at lave ugens madplan og tage med i køkkenet

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

0 kommentarer til “Tøm-køleskabet-søndag”

Skriv en kommentar