Som et barn juleaften

Stormede ned ad trappen, da det ringede på og var en smule overrasket, da ung svensk fyr fra Middagsfred leverede to papirsposer med varer. Jeg mener to poser? Vi er den slags familie som ved ugens storindkøb fylder 6 store poser i Netto og derefter 5 poser i Irma . Altså, jeg siger ikke, at vi er tjekkede på det her punkt, for det er vi bestemt ikke, og der går ikke én uge uden at vi lige må tage et pitstop eller to i Kvickly, Spar eller lign. på vej hjem fra arbejde, fordi vi liiiiige var løbet tør for… [indsæt selv].

Men altså Middagsfred klarer 5x aftensmad til fire personers husstand i to poser. Og det er jeg da egentlig imponeret over. Jeg gik minutiøst varerne igennem, for det var jo ligesom at få to poser med gaver. Og varerne var lækre og friske og… anderledes. For de var svenske og i næste uge skal jeg derfor spise lækre sager som gräddfil og vispgrädde. Jov jov…

Og alle retter kan nemt laves LCHF-venlige. Ingen lightprodukter, ingen unødvendige tilsætningsstoffer, bare ren og ærlig mad. I like…

Den eneste Low Carb-kogebog, du behøver

Low Carb-Keto-LCHF. Kært barn har mange navne. Få styr på forskellene og få samtidig 120 af mine bedste opskrifter til alle dagens måltider. Perfekt til at lave ugens madplan og tage med i køkkenet

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

0 kommentarer til “Som et barn juleaften”

Skriv en kommentar