Melfrie wraps med mættende fiskefyld


Melfrie wraps fyldt med fisk giver en virkelig sund og mættende frokost. Som jeg har skrevet om flere gange før, så er frokosten mit mest irriterende måltid.

Jeg kan aldrig rigtig finde på noget, jeg har lyst til at spise, og måske er jeg i virkeligheden bare ikke sulten nok. Alligevel synes jeg heller ikke, det fungerer optimalt at springe frokosten helt over, så jeg spiser som regel altid et eller andet midt på dagen. Frokosten bryder forstyrrende ind i mit arbejde – jeg skal jo lave den selv – og hvor gode intentioner, jeg end har om at lave madpakke til mig selv, når jeg alligevel laver til ungerne, må jeg konstatere, at det bare ikke sker. Derfor er det vigtigt for mig, at frokosten er hurtigt lavet.

I dag får du opskriften på en hurtig, nem og mættende frokost. De melfrie tortillas havde jeg lavet i forvejen og havde i køleskabet, så jeg på selve dagen bare skulle “rulle”.

Melfrie tortilla med makrel - LCHF

Melfrie wraps

Føj til favoritter Udskriv Pin
6 stk
|
20 minutter

Ingredienser

 • 4 æg
 • 0,5 dl pofiber
 • 100 g revet ost fx emmentaler
 • 0,5 tsk salt
 • 1 spsk frisk koriander (kan udelades)

Sådan gør du

 • Opvarm ovnen til 180 grader varmluft.
 • Pisk æg sammen i en skål og bland med de øvrige ingredienser.
 • Form tre tortilla på hver bageplade (jeg brugte en mini-springform til at få dem runde) og bag dem i ovnen i ca. 15-17 minutter.
 • Byt plads på pladerne, hvis ovnen varmer ujævnt.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Opbevar i køleskab – eller fryser – med madpakkepapir imellem.

Forslag til fyld

De mættende wraps kan du opbevare i køleskab eller fryser og når du er klar til spisning, fylde dem med dit favoritfyld.

FYLD 1: MAKRELSALAT

 • 1 dåse makrel i tomat (sexy!)
 • 1 spsk mayonnaise
 • lidt hakket squash og rødløg

FYLD 2: LAKSESALAT

 • ca. 100 g varmrøget laks
 • 1 spsk cremefraiche 38%
 • 1 spsk friskklippet dild
 • 0,5 avokado, skåret i skiver
lakserulle LCHF - Madbanditten.dk

Gårsdagens idéer til at få mere fedt ind i kosten skabte heftig debat på Madbandittens Facebookside. Tonen blev en anelse grov, men ikke så grov, at jeg syntes, det var nødvendigt at moderere kommentarer væk.

Det er altid lidt svært med det der internet-sprog. Mange udråbstegn og store bogstaver kan virke, som om man bliver råbt af – også selvom det ikke er tilfældet. Det skrev jeg om for noget tid siden også.

Læs eller genlæs indlægget her: Hvordan er det, vi taler til hinanden?

Hvad er din yndlingsfrokost, når det gerne skal gå hurtigt?

Ny Keto kostplan – ‘den fleksible’

Skal du i gang med Keto, eller har du været i gang længe men er gået i stå, så prøv den nye Keto kostplan ‘den fleksible’.

Læs alt om kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

29 kommentarer til “Melfrie wraps med mættende fiskefyld”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Hej JANE ,FØRST MANGE TAK FOR DINE FANTASTISKE OPSKRIFTER , DERNÆST HAR JEG ET SPØRGSMÅL ANGÅENDE Pofiber . ER DET IKKE ET KARTOFFEL PRODUKT ? KAN SE DET BRUGES I NOGLE AF OPSKRIFTERNE ,

  Svar
 2. De smager vildt lækre som tortillaer/taco skaller til mexicansk fyld+salat. Kommer aldrig tilbage til den alm. slags igen. Tak for en dejlig, inspirerende side. Mvh en ny lchf’er og diabetiker

  Svar
 3. Denne opskrift er perfekt som pizza bund :-) Har prøvet det for første gang i dag, med frisk spinat, kylling, champignon og frisk tomat som fyld. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har lavet det ? Tak for en inspirerende blog med masser af lækre opskrifter ?

  Svar
 4. Hej Jane,
  Tusind tak for dine gode opskrifter. Ved du hvor man kan faa pofiber i Frankrig?
  Eller hedder det noget andet her maaske?
  med rigtig venlig hilsen,
  Pernille

  Svar
  • Det har jeg desværre ikke fundet i Frankrig. Jeg tager tit en pakke med ned til min far/stedmor, når jeg er på besøg :)

   Svar
 5. Lavede en portion i dag med 100 g hakket spinat i – det var en himmerigsmundfuld sammen med røget laks :)

  Svar
 6. Mon ikke den her opskrift kunne fungere som pizzabund ?? Hvor stor en mængde af opskriften tror du jeg skal bruge til en portionspizza til aftensmad ?? Tænker måske 1/3 eller ??

  Svar
 7. Har lige spist frokost med disse lækre frokostruller fyldt med tun, lidt mayonnaise , lidt græskyoghurt og kapers – mums. Tak for en lækker opskrift

  Svar
 8. Hejsa
  Jeg er ganske ny her hos dig. Jeg forsøgte mig med dine melfrie tortilla og de smagte da bare fantastisk, men jeg tænker om man kunne erstatte ost med noget andet. Har du en idé? Så de ikke bare var glutenfri men også mælkefri. På forhånd tak

  Svar
  • Nej det tror jeg ærligt talt bliver lidt ulækkert ;-) Så hellere sesammel måske eller en af de søde meltyper som mandelmel eller kokosfibre. Men sød pandekage med makrelsalat er heller ikke lige i skabet, vel?

   Svar
   • Hej Jane, glæder mig til at prøve de brød. Vil lige høre man, i samme mænge, erstatter pofiber med sesammel, har noget sesammel som skal bruges

    Svar