10 (nye) ting om mig, der ikke har med mad at gøre – Del II


Nu hvor jeg allerede har overskredet alle grænser og inviteret jer med helt ind i soveværelset (og I har inviteret mig helt ind i jeres soveværelse –  tak for tilliden!), tænkte jeg, at vi lige kunne bruge tiden på at lære hinanden lidt bedre at kende. Fx ved at udveksle de her “random facts” om os selv, som jeg selv elsker at læse, når min bloggerkolleger skriver den slags.

Vi har gjort det før, og det var så hyggeligt, så dette er en opfølgning.

Du kan læse del I her: 10 ting om mig, der ikke har med mad at gøre

10 TING OM MIG, DER IKKE HAR MED MAD AT GØRE

1. Jeg svarer aldrig min telefon (undskyld mor, far, søster, Søren, samarbejdspartner etc.). Eneste undtagelse er, når mine børn ringer. Og jeg aflytter aldrig min telefonsvarer. Den dårligste måde at prøve at komme i kontakt med mig er altså at ringe til mig, efterlade en besked på min telefonsvarer og bede mig ringe tilbage. It won’t happen!

2. Jeg er ikke helt god til bedømme mennesker på førstehåndsindtrykket. Jeg har nemlig taget fejl utroligt mange gange. Folk, jeg først troede, jeg ikke brød mig om, er blevet mine venner, og folk, jeg troede, jeg kunne lide og regne med, har vist sig at være mennesker, som ikke har villet mig det vel.

3. De fleste dage arbejder jeg i nattøj/joggingbukser og kommer først rigtigt i tøjet henad eftermiddagen. Hvis jeg en sjælden dag har almindeligt tøj på og måske endda også makeup, spørger ungerne “hvorfor jeg er så fin”.

4. Jeg har en følelse af at have været på en 10 års detour i mit liv og nu endelig være på vej tilbage til der, hvor jeg hører hjemme. Ja, det er børneårene, jeg taler om, men også de år, hvor man skulle falde på plads i arbejdslivet. Imens man står i dem, er de jo på sin egen måde dejlige og sjove og spændende også, men jeg kom langt væk fra mig selv i de år. Det er bl.a. derfor jeg nu tager revanche med at tage til Paris.

5. Jeg elsker den villalejlighed, vi bor i, men vi er ved at vokse ud af den. Vi er derfor begyndt at se os om efter et andet sted at bo. Jeg drømmer om at bo i et hus, hvor jeg kan drive virksomhed på en etage for sig.

6. Selvom jeg sætter pris på mit eget selskab og tilsyneladende uden problemer kan være alene med mig selv i to uger, føler mig nogle gange ensom. Måske er det, fordi jeg arbejder alene. Jeg savner nogen, jeg kan glædes med og ærgres med og også sparre med sådan på daglig basis. Jeg drømmer om at udvide forretningen, men det er lidt afhængigt af punkt 5.

7. Jeg er stolt af at være blevet medlem af Dansk Journalistforbund som blogger, og jeg er imponeret og stolt over de af mine bloggerkolleger, der har gjort det til en mulighed. Jeg håber, at vi i fællesskab kan lykkes med at løfte bloggerjobbet til et niveau, hvor vi får gjort op med opfattelsen af, at bloggere er nogle, der vil skrive hvad som helst for en gratis neglelak. Og så håber jeg, at vi formår at få fortalt historien om, at blogging, hvor nemt det end ser ud udefra, er et rigtigt job, som kræver timevis af arbejde og en hulens masse forskellige kompetencer.

8. Jeg har en kandidatgrad med et snit på 10,7. Det første år, jeg læste, frabad jeg mig SU og tjente mine egne penge ved siden af studiet. Det kom mig til gode i det sidste år på studiet, hvor jeg fik udbetalt dobbelt SU og derfor ikke behøvede arbejde. Jeg gennemførte (måske derfor) min uddannelse på normeret tid.

9. Lige nu er jeg i sådan et slags limbo, hvor jeg har en masse spændende projekter foran mig, men hvor jeg er nødt til at vælge, hvilke jeg vil gå efter, og hvilke jeg vil udskyde. Det piner mig, for det strider imod min opfattelse af mig selv, som en, der “kan det hele”. En opfattelse, der har gjort mig syg med stress to gange.

10. Jeg er ekstremt priviligeret, og jeg ved det godt, men jeg glemmer det nogle gange. Jeg har været dygtig, hårdtarbejdende og heldig på samme tid, og ingen af de tre ting kunne have stået alene.

Og lige nu har jeg mindst en håndfuld punkter, som jeg gerne ville have haft med på listen, så jeg begynder at lægge i banken til en del III.

Vil du være med? Del dine 10 i en kommentar herunder.

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

12 kommentarer til “10 (nye) ting om mig, der ikke har med mad at gøre – Del II”

Skriv en kommentar

 1. Det er hyggeligt at høre om alle jeres punkter og bliver inspireret til at deltage – osse denne gang.

  1) jeg er ALT for meget PÅ min tlf / SMS / mail mv
  Holder som regel sommerferie og lader tlf ligge i en skuffe, men kunne sagtens være bedre til at lade den ligge i al almindelighed!

  2) enig Jane – har pt en veninde som jeg næsten ikke magter at være sammen med længere, energien drænes ud af mig – istedet for at venskabet var givende.
  Og nye bekendtskaber (hvor jeg har lavet himmeløjne når hun åbnede munden) har vist sig at være indsigtsfulde !

  3) har i år været sammen med min mand i 25 år – var 21 da vi lærte hinanden at kende.
  Vi er stadig gode sammen.

  4) jeg er ikke troede – det eneste jeg tror på er at være den bedste udgave af mig selv hver dag.

  5) glemmer mine nøgler overalt!

  6) læser rigtig rigtig meget, har en læsehastighed på 70-75sider i timen.

  7) elsker at shoppe tøj på Trendsales mv
  Har kun 1 gang været uheldig at et par Pedro garcia sandaler var et nummer mindre end købt
  :-/

  8) elsker Trapper – som billeder !!
  Har over 1000 forskellige smukke foto’s på min pinterest #trappefetish
  Paradoks idet jeg med muskelsvind ikke kan gå på dem – men smukke er de ?

  9) overvejer en el-crosser
  Men er mega grænseoverskridende for mig, idet mit handicap bliver mere synligt.
  Lidt sjovt når jeg altid råber højt om #pladstilforskelle og #handicapingrmhindring

  10) drømmer af og til om at bo et andet sted end i “udkantsdanmark” hvor man mere kan blende ind ….men efter 1 dag i Aarhus el. Kbh nyder jeg at komme hjem til ro, luft, plads…
  Sååå indtil videre må en lejlighed i Spanien gøre det ud for den udlængsel

  Det er meget sundt indimellem at gøre sig disse tanker, jeg bliver ihvertfald selv opmærksom på nogle ting i mit liv….

  God weekend derude ?
  “Papa” af Jesper Stein venter på mit natbord

  Svar
 2. Hej Jane

  Fedt oplæg og skægt at læse og dele! Jeg er grøn i den her bloggerverden og stadig i gang med at lære, hvordan man gebærder sig online ;)

  Jeg delte mine ti her og fik lyst til at dele det på min egen blog også. Jeg ville så udvide ordene på min liste lidt og linke til, at jeg blev inspireret af dig her. Er det ok?

  Tak for inspirationen!

  De bedste hilsner
  Sofie fra sofaen ;)

  Svar
 3. Tak for sharing. Kender alt for godt perfektionistens tanker, gøren og laden. Dérfor blev jeg ganske som du syg af stress og desværre også andre sygdomme. Held og lykke med atbryde det usunde mønster. Hvis du beslutter dig for det, skal det nok lykkes. ❤️

  Svar
 4. 1) 27 år
  2) er igang med at uddanne mig til ingeniør indenfor IT. Trods jeg vidste NUL inden jeg startede, er jeg blandt de 8 der er tilbage. Vi startede med 44. Desuden er jeg den eneste pige på holdet.
  3) bor i Sverige og har gjort det i 5 mdr nu. Elsker det og vil blive boende her for evigt!
  4) fik min første kæreste som 25 årig, og ham har jeg stadig. ?❤️
  5) har to racekatte, som jeg elsker mere end noget andet… Måske lige med undtagelse af kæresten… Måske ikke… ??
  6) er begyndt at blive bedre til at sige fra. Har voldt mig meget smerte i fortiden, ikke at kunne sige nej. Blandt andet derfor jeg har haft depression 2 gange og stress 1 gang.
  7) er HSP, og syntes livet er nemmere nu jeg ved det, end før.
  8) begyndte som 20 årig at løbe, da jeg kunne se mit adfærdsmønster (overspisning) ikke førte nogle gode vegne. Vægt tab er vist 40-45 kg… men har taget en del på i muskler! ???
  9) elsker at læse bøger indsvøbt i tæpper, og drikke te, mens regnen risler ned af ruden.
  10) elsker at træne, både hjemme og i fitness centeret. Elsket blandt andet yoga, og kattene elsker at krave, klatre, bestige mig mens jeg gør det.

  Kram til alle! ❤️?

  Svar
 5. Det er en virkelig fed måde at få lidt indblik i hinanden!

  10 Random facts om mig…

  1. Jeg har flyttet 34 gange – 35 om lidt og er 34 år gammel

  2. Da jeg var tre år gik jeg ind på den store scene og sang jeg ved en lærke rede for et par hundrede voksne, fordi en lidt større dreng ikke turde, da vi legede flaskehalsen peger på. Mine forældre vidste ikke jeg kunne synge den.

  3. Jeg er 1 ud af en million, fordi jeg fik Cushing – en tumor ved hypofysen som fik min krop til at megaoverproducere stresshormonet kortisol. Som følge af det, blev jeg i okt. 2015 opereret i hjernen. Ingen synlige ar, for de gik gennem min næse ;)

  4. Da jeg var 21 boede jeg en vintersæson i Schweiz som bartender og endte med at drømme på tysk.

  5. Jeg har sejlet 2 gange ned gennem Europa via kanalerne til Frankrig (via Tyskland, Holland og Belgien). Det var sammen med min familie, da jeg var 5 og igen, da jeg var 14.

  6. Jeg har gået til mange ting bl.a. trampolin. Det var dog en udfordring at have en svag blære…

  7. Jeg er særligt sensitiv, og at lære om det har forandret mit liv. Nogle gange tænker jeg over, hvordan jeg ville være, hvis jeg ikke havde tilpasset mig omgivelserne hele mit liv. Vejen frem må være selvomsorg og at lære at vise mere respekt overfor mig selv.

  8. Jeg elsker min kirke. Jeg er ikke vokset op med tro og kirke, men stødte på en kristen frikirke (København Vineyard), fordi min søster skulle spille harmonika til musikken. Jeg er kommet i kirke lige siden. Var endda i praktik ifb. med min uddannelse i 2014 i min nuværende kirke – Roskilde Vineyard, hvor jeg bl.a. holdt min første prædiken. Jeg valgte at synge en sang midt i talen. Det var vildt.

  9. Jeg glemmer altid at lukke skuffer og låger og den slags.

  10. Jeg vil være jantelovsbefrier! Selvom jeg er usikker og bange, så gør jeg det alligevel…

  Jeg øver mig på det og træner online med min blog, hvor jeg nu er hoppet ud i offentligheden og skriver om mit liv med sygdom, tro, musik, sensitivitet og alt jeg har på hjerte.

  Velkommen i min sofa ;)

  Svar
 6. Melder mig hermed som din nye sekretær under punkt 6.
  Min næstbedste halvdel sagde til mig for mange måneder siden, at jeg jo blev nød til at se dig sådan “for real” en dag og yep ved godt det er lidt grænseoverskridende, men jeg føler jo jeg kender dig. Det gør jeg så lidt mere nu og det er så dejligt du deler.
  Vil så lige sige at jeg er en af dem der ikke tror at du kommer let til det hele og sgu da slet ikke en gratis neglelak. Jeg kan nærmest mærke det hårde arbejde du lægger i bloggen her. Det bedste for mig er måske at jeg ved du vælger reklame med omtanke, noget du ikke kan stå indenfor bliver ikke brugt. Det har jeg den dybeste respekt for, samtidig med at vi jo alle skal tjene penge for at leve. Please blive ved for du inspirere mig og mange andre mennesker hver dag.

  Svar
  • Hehe, vi mødes helt sikkert en dag!
   Og tak for dine altid søde og opbakkende kommentarer. Det er så dejligt! :)

   Svar