Hjemmelavet sunde ispinde


Mangler du inspiration til at gå sommeren i møde med fryseren fuld af sundere ispinde, så har jeg samlet 10 gode forslag til dig her. Samtidig har jeg også – omsider – fået oprettet en kategori for alle is-opskrifter her på bloggen, og dem finder du her: Is og ispinde.

Ispindene er alle nogen jeg selv har serveret for mine børn. De er alle hjemmelavet ispinde uden sukker, eller i hvert fald sundere is med minimalt naturligt sukker. I stedet har jeg som oftest brugt frugt som naturlig sødning. I nogle tilfælde har jeg også brugt sødemidler. Jeg fortrækker at bruge Sukrin, da det er den jeg bedst kan lide smagen af.

Forme og ispinde

Det er nødvendigt at have både ispinde og forme hjemme. Men ismaskine (reklamelink) er ikke nødvendig. Du finder ispinde her (reklamelink) samt silikoneform inkl. ispinde her (reklamelink). Til nogle af mine is har jeg brugt hjerteforme, dem finder du lige her (reklamelink).

Sunde ispinde

  1. Frugt ispinde med chokoladeovertræk – Frozen Fruit Pops
  2. Grøn smoothie is – sunde ispinde til ungerne
  3. Hasselnødde-is
  4. After Eight-ispinde
  5. Lakrids-ispinde med chokoladestykker
  6. Sunde ispinde med frugt og kokosmælk
  7. Flødeis med mascarpone, hindbær og chokolade
  8. Banan-is med chokolade
  9. Vandmelon-is
  10. Mini Bounty-is på pind

Rigtig god dag derude!

linje.png

Husk at tilmelde dig Madbandittens nyhedsbrev for nyheder, spændende artikler og eksklusive rabatter. 

Ja tak, tilmeld mig nu!

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Hjemmelavet sunde ispinde”

Skriv en kommentar