Hjemmelavet sunde ispinde


Mangler du inspiration til at gå sommeren i møde med fryseren fuld af sundere ispinde, så har jeg samlet 10 gode forslag til dig her. Samtidig har jeg også – omsider – fået oprettet en kategori for alle is-opskrifter her på bloggen, og dem finder du her: Is og ispinde.

Ispindene er alle nogen jeg selv har serveret for mine børn. De er alle hjemmelavet ispinde uden sukker, eller i hvert fald sundere is med minimalt naturligt sukker. I stedet har jeg som oftest brugt frugt som naturlig sødning. I nogle tilfælde har jeg også brugt sødemidler. Jeg fortrækker at bruge Sukrin, da det er den jeg bedst kan lide smagen af.

Forme og ispinde

Det er nødvendigt at have både ispinde og forme hjemme. Men ismaskine (reklamelink) er ikke nødvendig. Du finder ispinde her (reklamelink) samt silikoneform inkl. ispinde her (reklamelink). Til nogle af mine is har jeg brugt hjerteforme, dem finder du lige her (reklamelink).

Sunde ispinde

  1. Frugt ispinde med chokoladeovertræk – Frozen Fruit Pops
  2. Grøn smoothie is – sunde ispinde til ungerne
  3. Hasselnødde-is
  4. After Eight-ispinde
  5. Lakrids-ispinde med chokoladestykker
  6. Sunde ispinde med frugt og kokosmælk
  7. Flødeis med mascarpone, hindbær og chokolade
  8. Banan-is med chokolade
  9. Vandmelon-is
  10. Mini Bounty-is på pind

Rigtig god dag derude!

linje.png

Husk at tilmelde dig Madbandittens nyhedsbrev for nyheder, spændende artikler og eksklusive rabatter. 

Ja tak, tilmeld mig nu!

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Hjemmelavet sunde ispinde”

Skriv en kommentar