10 populære supper


Jeg har stalket jeres søgninger igen og lige for tiden søger I meget efter “suppe” oppe i søgefeltet. Det er jo også oplagt med en varmende suppe med det kolde og grå vejr, der pludselig er over os.

Derfor tænkte jeg, at du måske gerne ville se med i en oversigt over hvilke supper, der er mest besøgt her på Madbanditten. Gør dig derfor klar til en masse suppe-inspiration lige nedenfor, hvor jeg har listet de 10 mest populære opskrifter på suppe. Der er nogle virkelig gamle opskrifter i blandt, så bær lige over med billedet anno 2012 😅

Derudover har jeg faktisk også samlet alle opskrifter på suppe lige her: Suppe

Jeg elsker suppe og vi spiser det tit. Suppe har fordelen af at være billigt og nemt, særligt hvis man laver dobbelt portion og enten spiser det to dage i træk eller fryser det ned til en anden god gang. Og så er det også begrænset med opvask.

Top 10 opskrifter på suppe

  1. Cheeseburger-suppe
  2. Mexicansk suppe med kylling
  3. Tomatsuppe af bagte tomater med ostecroutoner
  4. Kold agurkesuppe med rejer
  5. Jomfruhummersuppe
  6. Græskarsuppe med ingefær og chili
  7. Thaisuppe fyldt med grøntsager
  8. Hokkaidosuppe
  9. Blomkålssuppe med hvidløg, ost og sprødstegt chorizo
  10. Linsesuppe med tomat og kokosmælk (dhal)

Skal jeg sørge for din aftensmad?

Jeg har Keto madplaner til hele året – lavet med sæsonens råvarer. Du får fem ugers madplan komplet med indkøbsliste til hver uge. Slip for overvældelse, hovsa-løsninger og dyr takeout.

Se Keto-madplanerne her >>

Keto Madplan forår

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “10 populære supper”

Skriv en kommentar