10 favoritsalater


Har du brug for noget ny inspiration til en god salat? Her kommer 10 af jeres favoritter blandt de salater som er mest brugt her på Madbanditten, og det er en rigtig god liste med 10 forskellige og meget lækre salater, hvis jeg selv skal sige det. Og der er både nye opskrifter og gamle kendinge iblandt.

Jeg har valgt de salater fra, som mere går som en slags måltidssalat. Det gælder fx den mega-populære cheeseburgersalat, som ellers – ikke overraskende – kom ind på en 3. plads og derudover også morgenmadssalat, der egentlig kom ind på 10. pladsen. Derudover er pålægssalaterne (hønsesalat med bacon og krebsehalesalat) også valgt fra.

De fleste af salaterne her er altså tilbehørssalater. De skal derfor have en proteinkilde ved sin side for at blive et komplet måltid. Det kunne fx være et stykke stegt kylling, en hakkebøf eller lign. som tilbehør.

God fornøjelse🥳

Top 10 Low Carb salater

  1. Syrlig blomkålssalat med knas
  2. Årets kålsalat til julebordet
  3. Broccolisalat med bacon og rødløg
  4. Spidskålssalat med friske ærter og blåbær
  5. Asiatisk spidskålssalat
  6. Squashsalat med feta og hasselnødder
  7. Agurkesalat med dilddressing
  8. Frisk blomkålssalat med mynte, persille og pinjekerner
  9. Tomatsalat med parmaskinke og burrata
  10. Spansk tomatsalat med manchego og serranoskinke

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “10 favoritsalater”