10 favoritopskrifter med kylling


I er vilde med opsamlinger, og det er jo skønt. Det er også en rigtig god mulighed for at hive gode (men måske glemte) opskrifter frem fra gemmerne. Der er jo også 1800+ opskrifter her på siden at tage af efterhånden. Og flere kommer til hele tiden, så nogle af de gode gamle favoritopskrifter lander altså hurtigt på side 20, og det tager jo lidt tid at spise sig igennem alle de sider.

Her har jeg taget en top 10 af de opskrifter med kylling, som er blandt de mest gemte favoritter hos PLUS-medlemmerne. Og tak for det i øvrigt. Uden jer, ingen MadbandittenPLUS.

Gem favoritter med MadbandittenPLUS

Som MadbandittenPLUS medlem kan du gemme alle dine favorit-opskrifter. Bare tryk på hjertet på opskriften og gem dem i en af dine opskriftssamlinger. På denne måde kan du også nemt lave madplaner og udskrive indkøbslisten efter.

Hvis du endnu ikke er PLUSmedlem, kan du nemt blive det LIGE HER. Det er gratis at prøve af de første 7 dage for nye medlemmer.

Top 10 opskrifter med kylling

  1. Ranch fad med kylling og bacon
  2. Kylling i hvidløgssovs med ost og spinat
  3. Kylling i fad med bacon, blomkål og ost
  4. Kyllingefrikadeller med ingefær og chili
  5. Tikka Masala med kylling
  6. BBQ-kylling med ost og jalapeños
  7. Kyllingepizza
  8. Butter chicken
  9. Paprikagryde med kylling, bacon og cocktailpølser
  10. Djævlekylling

Kom med til webinar

Tilmeld dig 30 minutters gratis webinar d. 10. januar med Tine og mig og bliv klogere på din fordøjelse (og hvorfor den nogle gange brokker sig)

Tilmeld dig allerede nu, så du ikke går glip af det

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “10 favoritopskrifter med kylling”