10 favoritopskrifter med kylling


I er vilde med opsamlinger, og det er jo skønt. Det er også en rigtig god mulighed for at hive gode (men måske glemte) opskrifter frem fra gemmerne. Der er jo også 1800+ opskrifter her på siden at tage af efterhånden. Og flere kommer til hele tiden, så nogle af de gode gamle favoritopskrifter lander altså hurtigt på side 20, og det tager jo lidt tid at spise sig igennem alle de sider.

Her har jeg taget en top 10 af de opskrifter med kylling, som er blandt de mest gemte favoritter hos PLUS-medlemmerne. Og tak for det i øvrigt. Uden jer, ingen MadbandittenPLUS.

Gem favoritter med MadbandittenPLUS

Som MadbandittenPLUS medlem kan du gemme alle dine favorit-opskrifter. Bare tryk på hjertet på opskriften og gem dem i en af dine opskriftssamlinger. På denne måde kan du også nemt lave madplaner og udskrive indkøbslisten efter.

Hvis du endnu ikke er PLUSmedlem, kan du nemt blive det LIGE HER. Det er gratis at prøve af de første 7 dage for nye medlemmer.

Top 10 opskrifter med kylling

  1. Ranch fad med kylling og bacon
  2. Kylling i hvidløgssovs med ost og spinat
  3. Kylling i fad med bacon, blomkål og ost
  4. Kyllingefrikadeller med ingefær og chili
  5. Tikka Masala med kylling
  6. BBQ-kylling med ost og jalapeños
  7. Kyllingepizza
  8. Butter chicken
  9. Paprikagryde med kylling, bacon og cocktailpølser
  10. Djævlekylling

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “10 favoritopskrifter med kylling”

Skriv en kommentar