10 budgetvenlige opskrifter


Her får du 10 bud på budgetvenlige opskrifter, du kan spise på Low Carb. Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at fødevarepriser og energipriserne er skudt i vejret. Det kalder på gode ideer og inspiration til at spare lidt på madbudgettet.

Jeg har derfor udvalgt 10 af mine opskrifter, som er både nemt, lækkert og billigt.

Low Carb på budget

Det er ikke nogen hemmelighed, at kød og grøntsager fylder meget i madbudgettet. Sund mad er bare dyrere og det kommer vi ikke udenom. Ultraforarbejdede fødevarer er langt billigere end næringsrige fødevarer. Tomme kalorier = billig mad. Heldigvis oplever mange, der starter på Low Carb, at de også henter penge i alt det, de ikke længere køber. Bagerbrød, kage, slik, sodavand, chips osv. er jo heller ikke gratis.

Men kan man spise Low Carb på budget? Ja, det kan man faktisk godt. Det kan dog kræve et kompromis her og der. Det har jeg også skrevet et længere indlæg om lige her: Low Carb på budget. Der får du mine bedste sparetips og tricks til at spise mere budgetvenligt, selvom din kost er Low Carb.

Indlægget er til PLUSmedlemmer, men hvis du gerne vil læse indlægget kan du som nyt medlem prøve MadbandittenPLUS 7 dage gratis.

Spar energi under madlavningen

Alle retterne kan laves, uden at ovnen skal tændes. Samtidig kan mange af dem laves, uden at du skal have gang i flere gryder, potter og pander på en gang.

Når retterne simrer, kan du lægge låg på gryden, sætte emhætten på laveste niveau (og åbne vinduet) og spare endnu mere energi. Og nu hvor du er i gang, giver det god mening at lave dobbelt op af retterne. Så har du nemlig lavet mad til flere dage.

Gør hverdagen nemmere med personlige madplaner

Madplaner er geniale til at holde fast i den sunde livsstil, også når hverdagen rammer. Vi kender alle situationen med at stå med snuden i Nettos køledisk kl. 17.10 og i stedet ende med dyr takeout.

Med et MadbandittenPLUS-medlemskab kan du lave et ubegrænset antal madplaner og få indkøbsliste til at tage med ud og handle.

Du kan simpelthen med få klik lave madplaner med de retter, som du (eller din familie) kan lide. Slut med at smide ud, fordi der altid er ret i planen, man ikke bryder sig om. For du vælger selv retterne!

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Herudover får du også:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • færdige madplaner, jeg laver
 • madlister og visuelle tabeller og grafikker til Low Carb og Keto (perfekt til køleskabet)
 • adgang til eksklusive sundhedsartikler og guides (fx min store guide til protein, min guide til fedt og guiden til at tælle kulhydrat)
 • adgang til at lytte til min podcast

Prøv MadbandittenPLUS her

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “10 budgetvenlige opskrifter”

Skriv en kommentar

  • Øøøhm… mange af dem er da Keto-egnede…?! Eller måske forstår jeg ikke dit spørgsmål.

   Dem med bælgfrugter er du nødt til at vælge helt fra på keto. Det kommer aldrig til at kunne lade sig gøre.

   Svar
 1. Jeg er enig med dig i, at vi bør spise flere real foods/non ultra prosed foods/ rigtig mad og en McD burger koster det samme som for 20 år siden, men hvorfor er det dyre at spise rigtigmad? Her efterspørger jeg dokumentation.

  Svar
  • Gud er det virkelig sandt med McD-priser? Hvor foruroligende🤯

   Jeg ved ikke hvorfor det er dyrere at spise rigtig mad….

   Svar