10 budgetvenlige opskrifter


Her får du 10 bud på budgetvenlige opskrifter, du kan spise på Low Carb. Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at fødevarepriser og energipriserne er skudt i vejret. Det kalder på gode ideer og inspiration til at spare lidt på madbudgettet.

Jeg har derfor udvalgt 10 af mine opskrifter, som er både nemt, lækkert og billigt.

Low Carb på budget

Det er ikke nogen hemmelighed, at kød og grøntsager fylder meget i madbudgettet. Sund mad er bare dyrere og det kommer vi ikke udenom. Ultraforarbejdede fødevarer er langt billigere end næringsrige fødevarer. Tomme kalorier = billig mad. Heldigvis oplever mange, der starter på Low Carb, at de også henter penge i alt det, de ikke længere køber. Bagerbrød, kage, slik, sodavand, chips osv. er jo heller ikke gratis.

Men kan man spise Low Carb på budget? Ja, det kan man faktisk godt. Det kan dog kræve et kompromis her og der. Det har jeg også skrevet et længere indlæg om lige her: Low Carb på budget. Der får du mine bedste sparetips og tricks til at spise mere budgetvenligt, selvom din kost er Low Carb.

Indlægget er til PLUSmedlemmer, men hvis du gerne vil læse indlægget kan du som nyt medlem prøve MadbandittenPLUS 7 dage gratis.

Spar energi under madlavningen

Alle retterne kan laves, uden at ovnen skal tændes. Samtidig kan mange af dem laves, uden at du skal have gang i flere gryder, potter og pander på en gang.

Når retterne simrer, kan du lægge låg på gryden, sætte emhætten på laveste niveau (og åbne vinduet) og spare endnu mere energi. Og nu hvor du er i gang, giver det god mening at lave dobbelt op af retterne. Så har du nemlig lavet mad til flere dage.

Kom med til webinar

Tilmeld dig 30 minutters gratis webinar d. 10. januar med Tine og mig og bliv klogere på din fordøjelse (og hvorfor den nogle gange brokker sig)

Tilmeld dig allerede nu, så du ikke går glip af det

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “10 budgetvenlige opskrifter”

Skriv en kommentar

  • Øøøhm… mange af dem er da Keto-egnede…?! Eller måske forstår jeg ikke dit spørgsmål.

   Dem med bælgfrugter er du nødt til at vælge helt fra på keto. Det kommer aldrig til at kunne lade sig gøre.

   Svar
 1. Jeg er enig med dig i, at vi bør spise flere real foods/non ultra prosed foods/ rigtig mad og en McD burger koster det samme som for 20 år siden, men hvorfor er det dyre at spise rigtigmad? Her efterspørger jeg dokumentation.

  Svar
  • Gud er det virkelig sandt med McD-priser? Hvor foruroligende🤯

   Jeg ved ikke hvorfor det er dyrere at spise rigtig mad….

   Svar