Jeg har længe savlet over amerikanske madbloggere, der laver bacon-mayonnaise med baconfedt. Og jeg samler lystigt baconfedtet op, hver gang jeg har stegt bacon, og der måtte være noget til overs, men jeg kan ved gud ikke komme op på de 2 dl fedt, der kræves til at lave en anstændig mayonnaise. I stedet ender
Ovnbagte grøntsager med feta og timian
Ovnbagte grøntsager er sådan et taknemmeligt tilbehør. Det smager dejligt og er uhørt nemt at lave. Når man bager grøntsagerne i ovnen, får flere af dem en lidt sødlig smag, og den sødlige smag passer perfekt sammen med lidt smuldret salt feta på toppen. Jeg elsker det! FOOD PREP – GENVEJ TIL SUND MAD NEMT
Grønne bønner med brunet smør og mandler
Disse grønne bønner med brunet smør og ristede mandler er nemt, billigt, sundt, velsmagende og dejligt mættende tilbehør til næsten enhver kødret. Du kan lave dem både med friske bønner og frosne grønne bønner. Smagen sidder i smørret, som man siger, og her er smørret brunet, hvilket giver den der overlækre nøddeagtige smag. Jamen jeg
Løgringe med bacon
Disse løgringe med bacon er en supersnasket og lækker snack til dig, der spiser LCHF. En vaskeægte Low Carb version af de populære onion rings. Faktisk har jeg lavet onion rings engang med en slags mandel-dej om, og de blev egentlig også overraskende vellykkede. Disse er dog sprødere og mere kulhydratfattige. Og så er der
Blomkålstaboulé med persille og mynte
Hvad er bedre end blomkålstaboulé salat, når man har en bunke friske krydderurter til overs fra nytårsaften? Den klassiske taboulé er jo lavet med couscous men det går superfint at erstatte med blomkåls-couscous, som jo i virkeligheden bare er virkelig finthakket blomkål. Den gode smag i salaten kommer jo især fra persille og mynte, og