EmediateAd
LCHF – Madbanditten

Kager

Kager

De fleste opskrifter er uden gluten og uden tilsat sukker.

 

Bananbrød med valnødder

Bounty

Cake pops – eller en god romkugle

Choko-karamelkage

Chokolademuffins med fræk chokoladefrosting

Cookies med appelsin og kanel

Cookies med pekannødder og kokos

Drømmekage fra Brovst – LCHF

Drømmekage – LCHF og forbedret version

Farlige peanutcookies

Fastelavnsboller med chokoladecreme og hindbær

Fastelavnsboller med tre slags fyld

Gateau Marcel (verdens bedste chokoladekage i LCHF version)

Glutenfrie romkugler

Hindbærparfait på rå nøddebund

Jordbærkage for sarte sjæle

Kanelsnegle

Kokosmuffins med valgfri chokolade

Lakridskage - ikke LCHF

LCHF chokoladetrøfler (to die for)

Mageløse mandelmuffins

Mandelkage med Snickerstopping

Megamættende LCHF-lagkage 

Raw banan-chokolade-lagkage

Raw brownie med gojibær og fræk topping

Raw brunkagekugler

Raw hvid chokolade-cheesecake

Raw gulerodskage

Raw chokoladekage

Raw pebernøddekugler

Rødbedebrownie med gufguf topping

Svampet squashkage med gulerødder og valnødder

Vafler – LCHF og fyldt med protein

Vafler med chokoladeprikker

Vaniljecookies à la raw

Æblekage – svimlende lækker og sund

 

 

 

15 kommentarer


  1. nov 23, 2012
    6:15 pm

    Victoria

    Og så lige mine ynglingsmuffins

    Chokolademuffins 12 stk
    Kværn 100 g. mandler i foodprocesser eller blender,
    Tilsæt 200 g dadler, 4-5 æg, ½ tsk bagepulver og 3-4 spsk kakao. Blend det hele sammen med 2 spsk kokosolie og kom det i muffins forme.
    Der kan evt. tilsættes hakkede valnødder og/eller chokolade
    Bag på 200 grader i 12-15 minutter.


    • nov 24, 2012
      8:34 am

      Jane

      Lyder lækre, tak Victoria! :-)


  2. jan 31, 2013
    2:07 pm

    Josephine Ilmi

    Janeeeee… Var der ikke noget med en nytårs-cheesecake? ;-)


  3. jun 24, 2013
    8:27 pm

    Janne

    jeg må sige at din bog virkelig har givet mig meget lyst til at lægge kosten om til LCHF.
    Jeg har en datter der desværre har fået konstateret at hun er lactoseintolerant og det giver mig nogle udfordringer især ved dine lækre kageopskrifter hvor der skal smør i. har du en ide til hvad jeg kan erstatte smørret med. Hun er helt vild med din opskrift på “nutella” så den har vi lavet nogle gange.


  4. okt 12, 2013
    1:19 pm

    Camilla

    hej

    kan jeg i din LCHF syndig brownie bruge sukrin i sted for kokossukker, da det er svært at fremskaffe?


    • okt 12, 2013
      2:42 pm

      Jane

      Det kan du godt. Om det giver for meget bismag, tør jeg ikke sige :-/


  5. okt 17, 2013
    2:46 pm

    Paulina

    Hej.
    Først og fremmest vil jeg takke for alle jeres gode opskrifter og inspirationer.
    Nogle af opskrifterne har fået LCHF mærke, medens andre ikke er LCHF.. Hvad med dem hvor der ikke er nogen bemærkning .. Er de LCHF eller ??


    • okt 17, 2013
      7:53 pm

      Jane

      Der ligger mange hundrede opskrifter på bloggen her, og jeg tør ikke svare for dem alle. Størstedelen vil være LCHF, flere dog i den liberale ende. Ind imellem laver jeg mad til andre, fx mine unger, og her er det jo lidt en anden sag. Så jeg kan anbefale at bruge sund fornuft også :-)


  6. okt 17, 2013
    8:23 pm

    Paulina

    Tak for svar.. Tænkte også at det måtte være sådan :-)
    Men det er nu dejligt, når der står en bemærkning om det er LCHF :-)


    • okt 17, 2013
      8:24 pm

      Paulina

      Har forresten lavet snickers efter opskriften i bogen.. Den var bare super god :-) )


  7. feb 17, 2014
    3:41 pm

    Laila

    Hej jane,
    Først og fremmest vil jeg rose dig for din blog, den er virkelig inspirende og god.
    Har lige et par spørgsmål, før jeg kaster mig ud i det. Hvis man er til de lidt søde sager, så kan jeg kun finde opskrifter hvor man skal købe en masse ekstra varer. F.eks. vaflerne og kagerne. Nu har jeg prøvet dukan kuren, der kunne man bruge havre og hvedklid og søde middel. Kan man ikke bruge det som erstatning. Hvis man ikke vil købe sig fattig i en masse helse produkter. Skal lige siges at jeg ikke er en ørn i et køkken,
    Mvh. Laila


    • feb 17, 2014
      7:21 pm

      Jane

      Det skal du jo gøre op med dig selv, men klidprodukter og kunstige sødemidler er ikke LCHF…


  8. mar 15, 2014
    11:16 am

    Karin Swift

    I din opdateret Drømmekage opskrift bruger du kokos sukker, kan jeg bruge sukrin i stedet? I såfald hvor meget?


  9. mar 26, 2014
    4:02 pm

    Sanne

    Mmmm har lige lavet dejen til din syndige brownie og jeg må altså sige, udfordringen er ikke at spise kagen medens den er varm, men at lade være med at spise dejen rå.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *