LCHF KICKSTART - 28 dages forløb

Dette online forløb er til dig, der er parat til at:

-  få succes med dit vægttab på LCHF

- sige farvel til sukkertrang, madfokusering og overspisning

- leve godt, imens vægten går nedad

- blive holdt i hånden af mig i de første kritiske fire uger, hvor udfordringerne er størst

- sige farvel til tanken om, at det er endnu et quickfix, der skal til for at løse dit vægtproblem 

- sætte ind på både kost, træning og vaneændring for at lykkes denne gang

Programmet er baseret på striks LCHF og sikrer dig dagligt få kulhydrater og tilpas med kalorier til at du kan spise dig mæt og gå ned i vægt samtidig!

NÆSTE HOLD STARTER TIL JANUAR 2018.

Giv mig besked, når der åbnes for tilmeldinger
  • VISA credit card
  • MasterCard credit card
  • American Express credit card

ALT DETTE FÅR DU I DETTE FORLØB:

28 dage med kost, træning og daglig motivation designet til at få din krop til at mindske i fedtprocent og blive dine dårlige vaner kvit. Alt sammen online.

“Du og LCHF er det, der har gjort, at jeg for første gang har kunne holde mit vægttab. Jeg har tabt mig mange gange før men har altid taget på igen. Men denne gang har det været nemt, og jeg er aldrig sulten, og jeg har nu holdt mit vægttab på 50 kg i over 2 år"

Lise Pedersen - minus 50 kg

INGEN GÅR NED PÅ MIN VAGT!

Og jeg mener virkelig INGEN!! 

Din succes er bygget ind i det her forløb, og det er ikke en mulighed, at du ikke lykkes! For jeg har dig - hver dag i de 28 dage.

Faktisk ved jeg, at DU også kan lykkes! For jeg har testet det på mere end 650 kvinder og mænd! 

91,1% er gået ned i vægt, og 90,6% melder om mindre sukkertrang.

Og når de 28 dage er gået, og din krop har lavet skiftet fra "sukkerdrevet" til "fedtdrevet", vil det føles, som om du har fået både viljestyrke og rygrad foræret! 

HVAD SIGER DELTAGERNE?

Mere end 95 % af de tidligere deltagere vurderer, at forløbet har givet værdi for pengene.

Her er, hvad nogle af dem har sagt om forløbet:
"Jeg er blevet bevidst om, hvordan jeg kan tabe mig og have det super godt samtidig. (Mål -30 kg.). Har tabt mig 7,1 kg på disse 28 dage."

"Det har været det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Det har hjulpet mig ud af et sort hul. Det har fået mig i gang med motion, noget jeg ikke har klaret før. Men bedste af alt, jeg nu ved, hvad jeg skal gøre for at have det godt og være slank, resten af mit liv."

"Forløbet har givet mig et afslappet forhold til mad. Det har givet mig mod på en fuldstændig kostændring og en indsigt i hvordan kroppen fungerer."


"Det bedste er, at det fungerer! Jeg er helt overbevist om, at jeg ikke var kommet igennem de første par uger, hvis det ikke havde været for dette forløb (tusind tak, Jane!). Især i starten ramte dine opdateringer helt plet, og det var pga. dem, at jeg forstod, hvad der skete med min krop, og hvorfor jeg havde det, som jeg havde - og på den måde, kunne jeg holde min ret irriterende misbrugshjerne i skak.!"
 

farvel quickfix!

Leder du efter et quickfix, er du kommet til det forkerte sted. Her arbejder vi i stedet med livsstilsændringer - til gengæld skaber vi gode og varige resultater!

Næste holdstart er efter nytår.

Giv mig besked, når man kan tilmelde sig