Top 5 favoritchokolader

Mine top 5 favoritchokolader --> Madbanditten.dk

Det er ingen hemmelighed, at jeg godt kan lide chokolade. Det er heller ingen hemmelighed, at jeg spiser en del af det, nogle gange mere end jeg har godt af. Jeg elsker især mørk chokolade men føler mig stadig ikke helt hjemme i konceptet med, at man så kun kan spise et tern eller to. Udmærket,

5 ting, du kan gøre i dag!

Vil du gerne ændre vaner i retning af et sundere liv? Her er 5 ting, du kan gøre allerede i dag! --> Madbanditten.dk

Det er de ting, vi gør hver dag, der definerer os. Ikke det, vi gør engang imellem. Men at ændre vaner er svært. Virkelig svært faktisk. I hvert fald hvis vaneændringen skal være permanent. Men hvis du har nogle ting i dit liv, som ikke fungerer for dig, er det nødvendigt at tage et helikopterblik på