Følg mig på TwitterFølg mig på Google+Følg mig på FacebookFølg mig på BloglovinFølg mig på InstagramFølg mig på Linked inFølg mig på RSS

TILMELD DIG NYHEDSBREV

Hvorfor vi ikke spiser high carb (så tit)…

Hvorfor vi ikke spiser high carb - så tit...

Tak for alle de søde fødselsdagshilsner til de to 9-årige i går. Også tak for hilsnen fra Tobias, som så det som sit anliggende at gøre opmærksom på, at det er en skam, at mine børn har sådan en madhysterisk mor. Det er okay, vi kan godt tage det. Vi synes dog, det er lidt synd for […]

9 år i dag

Jane_gravid

Hvis jeg ser sur ud på billedet ovenfor, er det, fordi jeg var det. Der kommer et tidspunkt henimod slutningen af en tvillingegraviditet, hvor man ikke længere kan holde ud at have to børn, der fylder inde i maven, og hvor man føler sig stor og tung og uattraktiv, og hvor man snerrer af manden, […]