Følg mig på TwitterFølg mig på Google+Følg mig på FacebookFølg mig på BloglovinFølg mig på InstagramFølg mig på Linked inFølg mig på RSS

TILMELD DIG NYHEDSBREV

Det er nu, du skal hamstre smør!

Økosmør på sommermælk

Det er først for nyligt gået op for mig, at økologi er et emne, der kan bringe sindene i kog. Jeg troede mere, det var sådan i feel-good-genren, og at vi var enige om, at økologi er godt, og at det er noget, vi prioriterer i det omfang, vi har midlerne til det. Forleden delte […]

Hvor køber jeg yaconsirup?

pekan pie stykker - sukkerfri og LCHF - foto: Columbus Leth til LCHF brød & kager

Øj, hvor har jeg fået det spørgsmål mange gange! Er du en af dem, der har ledt og ledt og ledt efter yaconsirup, og som har været helt frustreret over, at det pludselig var udsolgt alle vegne? Det var også virkelig usportsligt, at jeg lige havde lavet en række lækre opskrifter til mine bøger, fx disse […]

Fatshaming – nej tak!

addiction

Forleden delte jeg en artikel på Madbandittens Facebookside om, at hver 3. person i verden er overvægtig, og at intet land i verden har formået at stoppe vægtøgningen i befolkningen i de sidste tre årtier. Det er på en gang både triste og skræmmende udsigter. Men noget, som også er både trist og skræmmende er, at […]