EmediateAd
LCHF – Madbanditten

Kategoriarkiv: Alt det andet

Om appetit og vægt og andre kloge ord (ikke mine)

04 april , 2014 - af Jane - Kategori: Alt det andet, Migmigmig! - Skriv kommentar

Virkelig sjældent, men nogle gange bliver jeg helt træt af at blogge. Og det er enormt tabu-agtigt for mig at indrømme. Men nogle gange ville det bare være rart, hvis verden enten ville gå lidt væk eller som minimum sætte farten lidt ned. Og så lader jeg være med at blogge nogle dage, og det […]

Læs mere

Om naturlig faste og om at holde fri, når man arbejder hjemme hos sig selv

07 marts , 2014 - af Jane - Kategori: Alt det andet, LCHF, Periodisk faste - Skriv kommentar

Godmorgen Aarhus! Der er live-blogging fra Scandic City i dag, hvor jeg lige har indtaget et bjerg af morgenmad. Jeg får sjældent aftensmad de dage, jeg holder foredrag. Før foredraget er jeg for worked up til at spise, og efter foredraget er det for sent, og som regel er jeg mere træt end sulten, og […]

Læs mere

MADBANDITTEN FYLDER 3 ÅR I DAG

05 februar , 2014 - af Jane - Kategori: Alt det andet - Skriv kommentar

Min lille Madbandit fylder 3 år i dag. Og man kan da roligt sige, at der er sket en del på de 3 år. Fra at bloggen her var mit lille, stille, private hjørne af internettet, er der nu rimelig crowdet i stuen, tror jeg godt, man kan kalde det. Madbanditten flytter da også snart […]

Læs mere

Hvor meget må jeg spise? – et bud på en LCHF-tallerkenfordeling

25 januar , 2014 - af Jane - Kategori: Alt det andet, LCHF - Skriv kommentar

Hvor meget må jeg spise? Det spørgsmål får jeg virkelig tit. Og jeg svarer som regel undvigende på det. Eller svarer, at du må spise, til du er mæt. Det er ikke, fordi jeg har glemt, hvor grænseoverskridende det kan være at skulle spise mere fedt, for det kan jeg sagtens huske, men det er […]

Læs mere

Om at holde foredrag med MÆT & SLANK

23 januar , 2014 - af Jane - Kategori: Alt det andet, LCHF, Migmigmig! - Skriv kommentar

I går var jeg i Birkerød og holde foredrag. Der var stor opbakning, deroppe i Birkerød, med omkring 250 tilhørere, hvilket var ret vildt! Jeg kigger altid på stolerækkerne, inden jeg går på og tænker, hvem er alle de folk kommet for at høre?!  Mig? Whaaat?! Det vænner jeg mig aldrig helt til!   Det var […]

Læs mere
Side 1 af 7712345102030Sidste »