Følg mig på TwitterFølg mig på Google+Følg mig på FacebookFølg mig på BloglovinFølg mig på InstagramFølg mig på Linked inFølg mig på RSS

TILMELD DIG NYHEDSBREV

Fem gode julegaver til en foodie

Fem gode julegaver til en madinteresseret

Kender du en foodie, og ved du bare ikke, hvad du skal købe til vedkommende? Så kommer her fem forslag til gode julegaver til den mad-interesserede i forskellige prisklasser. 1. EN LÆKKER KNIV At have en ordentlig kniv højner oplevelsen ved madlavning med flere 100 %. Selv har jeg to japanske knive af mærket Yaxell, og det […]

Tømmermænd på LCHF

Kur mod tømmermænd

Lad os sige – bare for tankeeksperimentets skyld – at det var dig og ikke mig, der havde været til julefrokost i går og derfor havde sovet elendigt og var vågnet op med hovedpine og en lidt sølle følelse i kroppen. Hvilken morgenmad ville du vælge? Tallerkenen med æg og bacon og diverse eller den […]

Invitation til bogreception

BOGLANCERING_LCHF året rundt

Har du også spekuleret på, hvad du skal lave på ÅRETS ALLERKEDELIGSTE MANDAG, nemlig mandag d. 5. januar? Så har jeg en idé: Du skal til boglancering af LCHF Året Rundt. Til boglanceringen er der selvfølgelig mulighed for at købe en signeret bog eller slet og ret skåle med forfatteren og måske nappe en lille […]

Hvad gør du i december?

Sund igennem december?

I morgen er det 1. december, og hvis du har brugt året på at arbejde med vaneændring i retning af et sundere liv, kan det virke en smule skræmmende at stå foran december måneds horder af pebernøddeskåle, æbleskivearrangementer og julefrokoster med alt for meget af det hele. At komme sund igennem julemåneden er en udfordring, uanset […]