Følg mig på TwitterFølg mig på Google+Følg mig på FacebookFølg mig på BloglovinFølg mig på InstagramFølg mig på Linked inFølg mig på RSS

TILMELD DIG NYHEDSBREV

Om ophavsret og donation til Kræftens Bekæmpelse

ophavsret og donation til Kræftens Bekæmpelse

Det kommer bag på mange, at man ikke bare må nappe indhold på nettet og bruge det som sit eget. Men det må man faktisk ikke. Det er et brud på ophavsretsloven. På en blog eller en hjemmeside er fx alle billeder og tekster beskyttet af loven om ophavsret, også selvom de ligger “frit tilgængeligt” […]

Hvor køber jeg yaconsirup?

pekan pie stykker - sukkerfri og LCHF - foto: Columbus Leth til LCHF brød & kager

Øj, hvor har jeg fået det spørgsmål mange gange! Er du en af dem, der har ledt og ledt og ledt efter yaconsirup, og som har været helt frustreret over, at det pludselig var udsolgt alle vegne? Det var også virkelig usportsligt, at jeg lige havde lavet en række lækre opskrifter til mine bøger, fx disse […]