Følg mig på TwitterFølg mig på Google+Følg mig på FacebookFølg mig på BloglovinFølg mig på InstagramFølg mig på Linked inFølg mig på RSS

TILMELD DIG NYHEDSBREV

Metaltræthed, hurtig frokost og noget med brød & kager

LCHF-frokost: Lækker kyllingesalat med ost og avokado

Jeg er træt for tiden. Ikke bare fordi hele Valbys villakvarters fugle skal parre sig udenfor mit soveværelsesvindue hver nat kl. 03.45 men sådan grundtræt helt ind til knoglerne. Nogle af jer kan måske huske, at jeg havde et rigtig glimrende nytårsforsæt om at holde fri hver onsdag i 2014. Dem, der tror, at jeg […]

Nyhedsbrev fra Madbanditten

nyhedsbrev fra Madbanditten

For noget tid siden tilbragte jeg en eftermiddag med en meget klog bloggerdame og hun spurgte mig, hvorfor jeg ikke havde et nyhedsbrev. Jeg blev helt træt ved tanken om at skulle producere indhold til endnu en platform og tænkte, at det da også var spild af tid. Hvor mange af de nyhedsbreve, jeg selv modtager, […]