Følg mig på TwitterFølg mig på Google+Følg mig på FacebookFølg mig på BloglovinFølg mig på InstagramFølg mig på Linked inFølg mig på RSS

TILMELD DIG NYHEDSBREV

Fatshaming – nej tak!

addiction

Forleden delte jeg en artikel på Madbandittens Facebookside om, at hver 3. person i verden er overvægtig, og at intet land i verden har formået at stoppe vægtøgningen i befolkningen i de sidste tre årtier. Det er på en gang både triste og skræmmende udsigter. Men noget, som også er både trist og skræmmende er, at […]

Metaltræthed, hurtig frokost og noget med brød & kager

LCHF-frokost: Lækker kyllingesalat med ost og avokado

Jeg er træt for tiden. Ikke bare fordi hele Valbys villakvarters fugle skal parre sig udenfor mit soveværelsesvindue hver nat kl. 03.45 men sådan grundtræt helt ind til knoglerne. Nogle af jer kan måske huske, at jeg havde et rigtig glimrende nytårsforsæt om at holde fri hver onsdag i 2014. Dem, der tror, at jeg […]