I går da jeg kom hjem fra den 2 x 40 års fødselsdag, vi var til i torsdags (den med flyvningen), var mit køleskab temmelig tomt. Jeg var træt og sulten og måske også en anelse tung i hovedet eller hvad vi nu skal kalde det.
Jeg fandt en pakke bacon (det har man jo altid!) og en halvtræt squash, og det fik jeg faktisk en rigtig dejlig frokost ud af. Bacon kan redde virkelig mange ting!
1 PERSON
- 1 pakke øko-bacon fra Hanegal
- 1 squash
- kokosolie uden smag til stegning
- 1 håndfuld basilikumblade
- et par cherrytomater
- salt og friskkværnet peber
SÅDAN
Opvarm kokosolie på en stegepande og steg bacon sprødt herpå. Helt til sidst vender du squashstrimlerne rundt på panden, så stegefedtet og baconen fordeler sig godt rundt. Vend også tomaterne heri. Tag hele herligheden af panden og hæld det over på en tallerken. Drys med grofthakket basilikum og salt og peber.
Jeg spiste også en avokado til, og på den måde fik jeg en dejlig frokost ud af ganske lidt.
Indlægget indeholder affiliatelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik
Mums det ser lækkert ud – det kunne jeg godt spise. 🙂 Tak for tippet.
Har lavet dine squashetti nogle gange, men familien er ikke hoppet på dem endnu…
Mvh Marie
Det skal nok komme, Marie! Mine unger spiser dem gerne nu. I starten kunne de bedre lide gulerodsspiralerne, men nu spiser de også de grønne 🙂
Jeg bruger en spiralizer, når jeg skal lave spaghetti af squash.
Når jeg så har kogt spaghetti til resten af familien, tager jeg vandet derfra og hælder over i skålen med min squash spaghetti og lader den stå et par minutter.
Når jeg så har hældt vandet fra i en si, trykker jeg væden ud af squash spaghettien, så tallerkenen ikke komme til at sejle i væde derfra, når kødsovsen hældes over.
Mmm. Jeg drømmer om den der frokost lige nu, drysset rundhåndet med pinjekerner.
Bacon fra Hanegal er suverænt lækker. Bare ærgerligt at den koster 20 kr. for 90 gr. Men den smager så meget bedre!
Den her lette og lækre frokost er blevet min hverdagsfrokost lige for tiden. Jeg kan varmt anbefale at klatte lidt af din hjemmelavet basilikumspesto på!! Nøj…