• Følg mig på Google+
 • Følg mig på Bloglovin
 • Følg mig på Instagram
 • Følg mig på Linked in
 • Følg mig på RSS

TILMELD DIG NYHEDSBREV

Hungry for Change – som bog

Kan I huske Hungry for Change? Filmen, som virkelig inspirerede mig og tusindvis af andre, da den var gratis i en kort periode tidligere på året. Til oktober udkommer den som bog. Og jeg køber den. Sammen med en version af filmen. Det kan jeg lige så godt sige allerede nu. For hvis man skræller den svulstige amerikanske retorik væk, er det til dato den bedste gennemgang, jeg har set af, hvad det betyder for menneskekroppen, når vi spiser en kost bestående af “food like products”, som de så fint kalder det.  Bogen bliver en praktisk bog med detoxplaner, juiceguides, opskrifter, etc. Og selvom informationen selvfølgelig ikke bliver ved med at have samme nyhedsværdi, var det min oplevelse, at filmen gav mig et kæmpe boost af motivation for at holde fast i de gode vaner. Og hånden på hjertet. Det kan vi jo allesammen have brug for ind imellem.

 

Bogtraileren er ude nu. Se den her:

 

 

Trackback from your site.

Kommentarer (12)

 • Avatar

  Jennie

  |

  2 ting som de sagde som er så rigtig at det er skræmmende; “We are not eating food anymore, we are eating food-like products” og “Why are highly intelligent people not stopping their unhealthy practices? Because they don’t know the nature of the TRAP!”
  Skal helt klart læse bogen!

  Svar

  • Avatar

   Jane

   |

   Filmen er bare fyldt af de der aha-oplevelser. Det er skræmmende i al sin rigtighed!

   Svar

 • Avatar

  Nina

  |

  Ærgeligt den er på engelsk, når dns engelsk ikke er det bedste ;( øv øv

  Svar

 • Avatar

  AkTiVe

  |

  Wow – spændende tema, at tage op. Laver du et emne om bogen når du læser dem? Kunne være super spændende, at se på hvad man kan/bør gøre sammen i fællesskab, også kunne vi måske gøre det sammen?

  P.S: Jeg savner dine mad-billeder

  Svar

  • Avatar

   Jane

   |

   Jep bestemt! Og jeg skal nok spamme jer med billeder så snart jeg kommer hjem fra Barcelona :)

   Svar

 • Avatar

  Ulla

  |

  Bo og jeg så filmen i foråret, hvilket resulterede i et sandt sundhedstrip herhjemme med grønne juicer, d-tox ingredienser og hvad ved jeg. Den er SÅ god den film, og ja meget amerikansk selvfølgelig, men det kunne vi godt abstrahere fra. Man kan godt mærke at den er henvendt til nogle mindre sundhedsoplyste mennesker end os danskere, men hold op hvor var det bare fedt at få et skub.
  Vi var især ret vilde med ham den krølhårede rawfood/superfood guy, der siger at skønhed skal komme igennem den mad vi putter i munden. Ind med noget godt så håret kan blive pænt og huden fuld af glød!
  Tror snart jeg skal se den igen, for er liiidt ude på en glidebane i disse dage, hvor jeg springer morgenmad over og så drikker jeg et glas kakaomælk op ad formiddagen, når blodsukkeret dykker. Ups!
  Det er så svært når jeg arbejder hjemmefra, for så er jeg tilbøjelig til at sætte mig direkte ind til computeren når ungerne er ude ad døren kvart i otte. Istedet burde jeg sige til mig selv. Du møder kl. 8.30 idag og indtil da hygger du lidt om dig selv med et godt morgenmåltid.
  Ja, alle de ting man gerne vil blive bedre til…..

  Nå, jeg skal helt sikkert også have den bog og så skal der dælme detoxes! ;o)

  Svar

  • Avatar

   Jane

   |

   Vores juicer kom også på overarbejde efter at have set den film. Jeg må altså have en slow juicer! Og jeg kender godt glidebanen. Det er ikke et rart sted :-/

   Svar

 • Avatar

  Michael

  |

  Siger du lige til når du ser den er frigivet – vil også meget gerne både se filmen og læse bogen

  Svar

  • Avatar

   Jane

   |

   Det gør jeg helt sikkert!

   Svar

 • Avatar

  Lisbeth

  |

  Jeg overvejer også et køb Jane. Det er SÅ god den film! Jeg følte mig i hvert fald vildt inspireret :o)

  Svar

 • Fredagsfilm: Om cancer og sukker

  |

  […] Matters har frigivet endnu et interview i anledning af bogudgivelsen af Hungry for Change – the book. Denne gang er det Kris Carrs inspirerende historie, vi får serveret i fuld længde. Kris Carr […]

  Svar

SKRIV EN KOMMENTAR