• Følg mig på Google+
 • Følg mig på Bloglovin
 • Følg mig på Instagram
 • Følg mig på Linked in
 • Følg mig på RSS

TILMELD DIG NYHEDSBREV

Raw lasagne og tirsdagsbobler

Godmorgen… I går spiste jeg denne pragtfulde raw lasagne sammen med et par dejlige damer.

 

 

 

 

Raw lasagne er bare så uhørt lækkert, og det er faktisk ret nemt at lave. Om end det kræver lidt længere tid end min almindelige madlavning – og en foodprocessor. Men herefter er det ret nemt. Jeg fulgte opskriften på den levende lasagne, som oprindeligt stammer fra den lækre bog Glød & Glæde med Raw Food. Det er den bog, der også fås som app, så for sølle 6 kroner får du en bunke lækre raw opskrifter.

 

Her til morgen er jeg dog vågnet med lidt kvalme. Om det var den anderledes “lette” aftensmad, det faktum at klokken blev 1, før jeg kom i seng eller de tilhørende tirsdagsbobler vil jeg lade stå hen i det uvisse…

 

 

 

 

Med raw food på middagsbordet er det også en smal sag at komme over de anbefalede 600 g om dagen. Raw Food imponerer og fascinerer mig, det gør det bare. Tænk, at det kan lade sig gøre at lave så lækker og smagfuld mad af grøntsager, nødder, urter og olie. I am amazed. Hver gang. Jeg tror, jeg vil eksperimentere lidt med at lave raw food som tilbehør til kød, for jeg synes tit, jeg mangler idéer til gode grøntsager og ender alt for tit med bare at spise dem rå. Altså rå på den kedelige måde.

 

 

 

 

Vi fik også en to-die-for-dessert, som jeg vil dele med jer snarest. Desserten var i virkeligheden en testkage til det dinnerparty, jeg skal holde på lørdag, og de dejlige damer indvilligede i at være prøvesmagere. Tough job, men nogen skal jo gøre det. Og testkage er da bare i sagens natur et næsten ligeså glimrende koncept som tirsdagsbobler. Tror nok, jeg snart skal lave testchokolade. I den gode sags tjeneste, naturligvis!

 

Trackback from your site.

Tag en økodag. Se videoen fra Arla:

Kommentarer (6)

 • Avatar

  maria

  |

  Jeg er simpelthen nødt til at prøve denne Raw lasagne, jeg må finde en veninde der vil lægge smagsløg til – selvfølgelig på en tirsdag så der kan serveres tirsdagsbobler :-)

  Svar

  • Avatar

   Jane

   |

   Pøj pøj med at finde en veninde, der vil finde sig i at skulle lægge krop til det ;-)

   Svar

 • Avatar

  Mette

  |

  Må helt sikkert også prøve lasagnen. Er dog ikke sikker på, at jeg skal fortælle børnene, at de skal have lasagne, for er bange for, at det nok ikke helt lever op til deres forestilling om det;-).Og en god grund til at købe en foodprocessor;-).

  Svar

 • Avatar

  Irming

  |

  Det er den mest fantastiske lasagne. Bedre end den 42 RAW (Pilestræde) laver.
  Eneste problem var at jeg måtte levne. Den mætter simpelthen for god.
  Og kage, ja, den var ‘to die for’ :)

  Svar

  • Avatar

   Jane

   |

   Jeg har haft kvalme i dag og tog mig selv i at tænke, at raw food måske ikke er så godt. Hello loooney! Tirsdagsboblerne perhaps… mand, hvor har jeg været træt! ;-)

   Svar

 • I baristaskole hos Nespresso

  |

  […] Vi blev mødt med et glas bobler, da vi trådte ind ad døren. Åh, Nespresso, you had me at hello! Tænk, jeg er ikke den eneste, der dyrker tirsdagsbobler! […]

  Svar

SKRIV EN KOMMENTAR