Vil du vide mere om stenalderkost?

Vil du vide mere om stenalderkost --> Madbanditten.dk

Er du nysgerrig på stenalderkost, som i øjeblikket omtales alle steder, har den svenske Kostdoktor Andreas Eenfeldt interviewet Professor Loren Cordain. Loren Cordain er Paleoekspert og forfatter til flere bøger, bl.a. bogen “Stenalderkost” (The Paleo Diet) og den opdaterede The Paleo Answer, som jeg ikke tror er udkommet på dansk endnu.

Stenalderkost bliver mere og mere populært i Danmark. Selvom Paleo/stenalderkost ikke er det samme som LCHF, så er enhver glidning mod mere naturlig mad positivt i min optik. Og i sidste ende er det jo underordnet, hvad man kalder sin mad (og om man kalder den noget overhovedet). Så længe den består af gode råvarer og giver stabilt blodsukker, lang og stabil mæthed, god energi om dagen og god søvn om natten og stabil vægt og humør.

Interviewet varer en lille time, men til gengæld får du svar på, om stenalderkost egentlig er low carb, hvilke mejeriprodukter, der kan være ok, selvom du ønsker at overholde stenalderprincipperne og om mættet fedt virkelig er så ondt. Så sæt dig godt til rette med en god kop te og erstat Divaer i Junglen med denne film bare en enkelt aften!

PS: Jeg veeed da godt, at Divaer i Junglen er slut. Og hvorfor ved jeg det? Fordi jeg sad sgu da limet til skærmen for at se dette absurde program uge efter uge.  Jeg er totalt sucker for dårligt fjernsyn. Nogle gange skal man jo svine sig til!

Kommentarer

 1. skriver

  Hej Jane,
  Tak for tippet. Den skal jeg helt sikkert bruge en aften på. Jeg er godt i gang med bogen ‘Stenalderkost’ og den har da medført nogle spørgsmål… måske interviewet kan afklare nogle af disse 😉
  – frk. sveske

  • Jane skriver

   Helt sikkert! Bemærk i øvrigt, at bogen “Stenalderkost” er fra 2002, så den har jo ti år på bagen. Selv inden for naturlig mad sker der ting og sager på ti år. F.eks. har han ændret holdning til det mættede fedt siden. Men interviewet giver netop svar på mange af disse ting, så læn du dig bare tilbage og nyd showet 😉

   • skriver

    Præcis!
    Det vil jeg gøre, når jeg lige får lejlighed til det.
    Det er jo bare dejligt at viden om kost og dens indfyldelse på kroppen stadigt bliver større.
    – frk. sveske

  • Jane skriver

   Årh, det er det tarveligste reality program, hvor man har taget ” stjernerne” fra en masse andre realityprogrammer, som jeg aldrig har set (paradise hotel, for lækker til love og nogle andre jeg ikke kan huske) og så har man sat dem i junglen, hvor de så skal løse nogle udfordringer, imens de sminker sig, som om de skulle på natklub og går med guccitasker. Arh men det er topmålet af absurditet. Så nu ved jeg også hvem “Gustav” er. Det anede jeg ikke før… (og det kan jeg så parkere under unyttig viden!) :-/

Skriv et svar