Følg mig på TwitterFølg mig på Google+Følg mig på FacebookFølg mig på BloglovinFølg mig på InstagramFølg mig på Linked inFølg mig på RSS

TILMELD DIG NYHEDSBREV

Mexicansk tema

To avokadoer på vej til at blive overmoden blev katalysator for aftenens middag. Guacamole, selvfølgelig, med lidt andet mexikansk tilbehør. Guacamole smager jo fremragende. Jeg kan lide den stærk og smagfuld.

Den ser nu godt nok lidt bleg ud lige der, men den var bestemt ikke bleg i smagen. Det var nok snarere en mindre overdosering af Thises lækre 34% creme fraîche, der fik farven til at falme lidt.

Ingredienser:
2 modne avokadoer
½ rødløg, hakket
2 tomater i tern, drænet for væske
1 fed hvidløg
saften fra 1 lime
en smule creme fraîche (kan udelades)
spidskommen,  koriander, chilipulver og salt
Lidt stænk af tabasco (bør ikke udelades)

Til guacamolen serverede jeg krydret oksekød, en tomatsalsa af tomat. rødløg og frisk koriander, smørstegte majs, grillede peberfrugter og den gode Thise creme fraîche. Herlig, herlig middag. Det er så længe siden, jeg har lavet mexikansk mad, at jeg helt havde glemt, at det smager jo fortrinligt. Og det har oven i hatten sådan nogle flotte farver. Og øjnene skal jo som bekendt også mættes, eller hvordan er det nu, det er?

Der manglede sådan set bare en kold Corona, men det må blive en anden gang.

Trackback from your site.

Kommentarer (12)

  • Avatar

    Newyorkerbyheart

    |

    Åhhh, smørstegte majs :-D det ser vildt godt ud…..

    Mange hilsner
    Birthe

    Svar

  • Avatar

    Henriette

    |

    Skønt og kønt mad- ja mexicansk mad er ret nemt at lave LCHF versioner f :)

    Svar

  • Avatar

    Carla

    |

    Smukt, frisk og lækkert, så man da bare får lyst til at tage en sombrero på :)

    Svar

  • Avatar

    Troels

    |

    Det ser lækkert ud :-) Tester selv guacaen i aften med hjemmelavede burgere..

    Svar

  • Avatar

    cphfoodie

    |

    Lækkert ser det ud!! Tror snart jeg må have mig et skud guacamole..

    Svar

  • Avatar

    Mette

    |

    Er majs ikke stivelse?

    Svar

    • Avatar

      Jane

      |

      Jo..

      Svar

  • Avatar

    Mette

    |

    Spiser man det så på lchf ?

    Svar

    • Avatar

      Jane

      |

      Ikke i store mængder..

      Svar

  • Avatar

    Sofie

    |

    Kunne rigtig godt tænke mig din opskrift på tomatsalsa? :-)

    Vi har nu fulgt en uge med dine opskrifter.. Tusind tak for god inspiration /-)

    // Sofie

    Svar

    • Avatar

      Jane

      |

      Den præcise opskrift på tomatsalsaen er i min bog. Men jeg laver den bare ad hoc med tomater, løg, hvidløg, chili, koriander, limesaft og olivenolie :-)

      Svar

SKRIV EN KOMMENTAR