• Følg mig på Google+
 • Følg mig på Bloglovin
 • Følg mig på Instagram
 • Følg mig på Linked in
 • Følg mig på RSS

TILMELD DIG NYHEDSBREV

Mandelmælk uden sukker

Her er favoritten som erstatningsmælk. Mandelmælk uden sukker. De fleste mandelmælk, man kan købe, er sødet med agavesirup, som mit blodsukker faktisk tager ok imod, men jeg synes, den er for sød i smagen. Jeg foretrækker den usødede, som jeg lige har hamstret i Urtehuset.

Den indeholder ganske få kulhydrater. Eneste minus er at der er tilsat “naturlig mandelaroma” som giver den en lidt for marcipanagtig smag, men hey, træerne vokser ikke ind i himlen.

Hvis nu man ikke er madnørdet nok til at kaste sig ud i et hjemmelavet projekt som dette, er den købte version et værdigt alternativ. Og i modsætning til min hjemmelavede version, kan denne piskes til capuccinoskum. hvis man er til den slags:

Trackback from your site.

Kommentarer (3)

 • Avatar

  artncupcakes

  |

  Skal helt sikkert selv prøve at lave mandelmælk. Håber du nyder det gode vejr?!

  Svar

 • Avatar

  Charlotte Rasmussen

  |

  Jeg må give dig ret, den smager lidt meget af mandelessens. Jeg kunne ikke få mine piger til at drikke den, de foretrækker sojamælken, men jeg syntes nu, den går ret godt i en smoothie :-)

  Svar

 • Avatar

  Henriette

  |

  og lav endelig ikke lasagne med den ;) har prøvet…
  Jeg gider ikke at købe noget med essens i og så synes jeg den er for dyr i forhold til hjemmelavet mandelmælk.

  Svar

SKRIV EN KOMMENTAR